Wysłany: 2008-04-24, 08:22 Problem ze zmianą softa
Witam.
Chciałem zmienić softa w moim Blackberry 7290, ze względu na parę problemów technicznych z moim obecnym softem. Chciałem zmienić według tego tutoriala:
http://www.bbpolska.org/j...-vt663.htm#3452
Aczkolwiek Desktop Manager nie wykrywa mi nowego softa. Tzn. soft który mam obecnie w telefonie jest najnowszy, i może dlatego DM nie wyrywa innego softa.
Co zrobić?
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam.
Czy wykasowałeś plik vendor z katalogu:
C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader
jeżeli tak to wychodzi na to, że soft jest najnowszy, jeżeli nie to po wykasowaniu go DM znajdzie nowy soft i po podłączeniu urządzenia zaprosi Cię do updejtu
I jeżeli wcześniej instalowałeś Softa to tego Od instaluj ...
miałem taki problem że ciągle ten sam soft mi się wgrywał , a nowe tylko instalowały ...
_________________ BlackBerry 8700
My black telephonics
Sim lock Off
Ver.4.5.0.18
szybki_czopek
BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-05-30, 16:07
tez mam problem tylko ze troche wiekszy, swiezo kupilem bb7920 i zmienilem soft na 7290M_PBr4.1.0_rel556_PL1.8.0.154_A4.1.0.377_SmarTone_Vodafone_(HK) - wziety z tematy z softami i niby juz sie zniemil, wszystko bylo oznaczone jako wykonane ale bestia sie nie włącza ;/ Ciągle mam te klepsydre jakby sie wczytywał i sie wczytac nie moze... Zepsył sie do końca czy mozna go jeszcze odratować ?
szybki_czopek
BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-05-31, 20:20
Już zyje, nawet z niego ten post pisze... Odlezal swoje i mu przeszlo :). Teraz taki mini off top- mianlwicie czy da rade wgrac np jadu gadu bez uzycia komputera? Sek w tym że nie jakoś mi nie hula przegladarka systemowa. Da rade cos z tym wyszponcic ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum