Wysłany: 2007-08-12, 21:24 problem z rejestracją
hej jestem nowy wkońcu udało mi się tu zarejestrować jest wielki problem gdyż nie dostawałem w ogóle maila do pełnej rejestracji konta najpierw podałem poczte z wp potem z onetu i tu w koncu po tygodniu podałem poczte z tlena i sie udało i uzyłem explorera a nie firefoxa wkoncu sie udało i jestem
nie wiem ile macie uzytkowników ale może mało gdyż ludzie rezygnują jak są takie problemy z rejestracja pozdrawiam
no to sie wyżaliłem tutaj idę pisać inne posty związane z bb pozdro
A sprawdzałeś na Onecie i na Wp w folderach 'spam'? Ja rejestrowałem się na skrzynce z wp i przyszedł mail po 10 minutach, ale wp rozpoznało go jako spam.
pozdro
Wysłany: 2007-08-13, 11:26
oczywiscie ze sprawdzałem w folderze spam nie dostałem nic do tej pory a to juz jakis tydzien i wysyłałem ponownie klucz aktywacyjny i nic
jedyne lekarstwo to explorer i poczta z tlena inaczej nie dałem rady się tu zarejestrować
pozdrawiam
Hmm... Dziwne, ale takie rzeczy się zdarzają, ale nie jest to spowodowane rodzajem skrzynki, typem przeglądarki czy czymś innym, po prostu czasami serwery się lagują i jedynym rozwiązaniem jest... cierpliwość, wielokrotne powtarzanie próby wysłania linka aktywującego tylko pogarsza sytuacje... pozdro...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum