Wysłany: 2008-08-13, 16:06 problem z odbieraniem połączeń
Witam jestem tu nowy. Ponieważ mam Blackberry 8100 wpisuje tu ten temat jak bedzie trzeba to prosze przeniesc ale mam pytanie. Mianowicie czasem jak ktoś do mnie dzwoni abonent mowi ze jest czasowo niedostepny chociaz telefon dziala i moje pytanie czym to moze byc spowodowane??
1' Aby sprawiedliwość zapanowała na świecie(a przynajmniej na forum)proszę cię lukits zmień temat. Poprzysiągłem w sobie walczyć z tematami typu "pomocy", "witam" lub "jestem tu nowy" ponieważ bardzo to utrudnia przeglądanie postów celem poszukania odpowiedzi na dany problem. Uważam że wpisanie w temacie np. "problem z odbieraniem połączeń" nie zabiera dużo czasu, a bardzo ułatwia życie forumowiczom. Więc jeszcze raz proszę o zmianę tematu.
2' Teraz już o problemie. Jak często występuje zjawisko niedostępności? Może po prostu masz problemy z zasięgiem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum