Przenioslem film do telefonu (BB8300) i podczas ladowania filmu wyswietlil sie komunikat "podczas proby odtwarzania pliku multimedialnego wystapil blad" ale film normalnie dziala na kompie w QuickTime Player ....... co to moze byc ??
Ten jeden filmik może nie działać ponieważ został nagrany innym telefonem. Jest różnica między 3gp z nokii, a 3gp z SE (dla przykładu). Też się zdziwiłem gdy nie chciał mi prog do konwersji 3gp <-> avi przeznaczony dla SE przetrawić pliku 3gp z nokii i LG bo to w końcu ten sam format, ale okazuje się, że kodowanie inne... Pomóc może konwersja tego filmiku jakimś inteligentnym programem.
A tak z doświadczenia co do 3gp na bb to z SE i Sagema działają. Reszty nie miałem okazji sprawdzić.
ale to nie chodzi o jakis filmik tylko o normalny film ale z tym juz sobie poradzilem bo przekonwertowal go na mp4, teraz mam inny problem ze nie wiem jak zmienic jego rozdzielczosc na 320x240
Tu masz wszystko, jeśli chcesz znaleźć coś nowego to tylko na tej stronie. Potrzebna jest rejestracja ale jest darmowa także niema problemu. Jeśli chcesz korzystać z mojego konta napisz do mnie na pw przyśle ci login i hasło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum