Wysłany: 2008-02-04, 20:41 Probelm z Blackberry 7230
Witam.
Właśnie kupiłem blackberry model 7230. Sprzedający twierdził, że jest on w 100% w pełni sprawny. Ja mam z nim jeden problem mianowicie nie działa przycisk cofania ten pod kółkiem do poruszania się po opcjach. Dlatego też mam pytanie czy przycisk tenw tym modelu należy jakość włączyć w opcjach czy od razu powinien on działać?
Tak da się do tego klawisza przyporządkować co tylko chcesz można też wyłączyć ten klawisz Options-> screen/keybord-> i tam masz Right Side Convenience i wybierasz co chcesz włączać tym klawiszem :).
ze strony producenta ściagnąłem i wgrałem oprogramowanie
7200C_PBrER4.0.2_rel49_PL1.6.1.51_A4.0.2.35-CSL
i nadal to samo. Nie mam opcji dzieki której mogę przypasować jakiekolwiek funkcje do tego przycisku
k-u-z-y-n Gość
Wysłany: 2008-02-08, 01:16
z tego co czytam, chyba ze jestem slepy, ale kolega zpaytal o klawisz cofania (bok telefonu) a wy mu piszecie o klawiszu glownym ktory jest na srodku telefonu!!!
jesli ci nie dziala ten przycisk znaczy ze tel jest popsuty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum