Witam wszytkich z gory przepraszam jesli temat jest nie w tym mniejscu co trzeba...
Ale przejdzmy do zeczy jestem posiadaczem BlackBerry 8800 od wczoraj, BB zostalo przywieziony z angli jest w sieci O2, posiadam samego BB i baterie do niego nic wiecej .....
BB sie wlancza normalnie widze pulpit ale jak chce gdzies wejsc tOo wyskakuje mi Handheld is locked.... i chce haslo wie ktos z was jak to obejsc wszyko ??? aa jeszcze jedna sprawa gdzie tUu sie wsadza karte sim ??
z gory dzieki za pomoc
Oj było chyba z milion razy na forum. Wpisz 10 razy cokolwiek terminal sie wyczyści i będziesz mógł wybrać swoje nowe hasło. Co do karty sim zdejmujesz tylną pokrywę, wyjmujesz baterię i obok złącza na karty sd masz wejście na karte sim.
No to chyba cos tOo nie dziala bo wpisalem 10 razy tak jak mowiles i wyskoczylo mi last Attempt
Information willbe erased no failuture
wiec pisalem ostatni raz i potem wyskakuje mi takie cos Enter "blackberry" to continue no wiec wpisuje te blackberry i znowu sie pyta o haslo Enret Password (Final attemp)
Działa działa teraz wpisujesz ostatni raz hasło byle jakie, telefon ulega wyczyszczeniu pamięci, restartuje się ( trochę to trwa ) i włącza się z pytaniem o wprowadzenie nowego hasła ( wybranego przez Ciebie ), poza tym zajrzyj do faq forum tam masz to także napisane, a także masz informację jak wyłączyć żądanie hasła
[ Dodano: 2008-07-02, 11:08 ]
dobra jest ze wpisuje new haslo i wykakuje zeby je potwierdzic potwierdzam i wsykakuje mi ze Password should have at least one later and one digit. a wpisuje przeierz te samo haslo
[ Dodano: 2008-07-02, 12:44 ]
nOo dobrze wszytko zrobione treaz powiedzicie mi jedno mam karte sim wlorzonna aa on mi wyswietla Invalid SIM Card.....;/ jak zrobic zeby tOo dzialalo i ustawic zeby szlo pisac esy i dzwonic jestem w sieci Idea
[ Dodano: 2008-08-22, 13:50 ]
Słuchajcie mam tego BB 8800 nie mam do niego nic zadnych plytek z oprogramowaniem ani ladowarki :/ tak jak wczesniej BB jest blokniety chce do niego kupic ta karte ktora go odblokUje http://www.allegro.pl/ite...dbior_wawa.html bo pytalem juz we wszytkich serwisach w moim obrebie i jedni mowili ze nie umia i nie maja zielonego pojecia aa inni jeszcze pytali co to wogole jest... masakra powiedzcie mi czy oplaca sie kupowac ta karte..!? Mam jeszcze pare innych pytan zwiazanych z tym BB np:
1. Na jakim to jest systemie ??
2. Gdzie znajde jakie kolwiek programy zeby cos na nim zainstalowac chodzi o to zebym za pomoca programu zainstalowal se jakies aplikaccjie na nim...(nie mowcie mi ze mam se poszukac na forum bo szukalem i jestem kompletnie zielony z tego bo z regoly siedzie na Noki n95 aa do BB jak znalazlem jakis program to mam go zainstalowanego na lapkUu i jedyne co moge zorboic to podpiac BB do lapka i mi sie laduje i nic wiecej) "prosze o linki nazwy programow do polaczenia"
3. Jest mozliwosc wgrania sobie polskiego menu samemu bo na allegro kosztuje tOo 30 zl ?? Jak tak prosze o linki
nie mowcie mi ze mam se poszukac na forum bo szukalem
taaa, już to widzę jak szukałeś...
1. Tornado Sim z reguły nie działa na BB (znaczy, gwoli ścisłości, więcej przypadków nie-działania lub działania z problemami niż działania)
2. Na BlackBerry OS - system operacyjny w Javie
3. Program to Desktop Manager. Poszukaj sobie linków.
4. Oczywiście że jest taka możliwość - przy aktualizacji OS zaznaczasz polski pakiet językowy - poczytaj sobie FAQ
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Ojj szukalem :P i wlasnie mam ten co napisalem ten deskop menager noo i wlasnie tak jak pisalem tOo jak podlacze tego BB to mi sie laduje aa nie moge wejsc na niego ani nic ;/
Ty tak piszesz jak mówisz specjalnie, czy samo Ci wychodzi?
Nooo booo ja, khm... widzisz... jakby to powiedzieć... albo masz leeewy, ten, no - kabel... albo nie umiesz się posługiwać, komputerem... Kiedy podłonczysz BlakBery do kumputera i włonczyrz Desktop Manegiera to powinieneś Mieć na nim napiz "Podłonczone urzondzenie PIN: (i tu PIN twojego, tego, no - BlakBery).
Jeśli tak hm... nie masz to znaczyże coś robirz śle.
A na BlakBery nie wchoć, bo jak jezdeś za cienżki to go zepsujerz.
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
No dobra to jeden problem z glowy powiedz mi jak wgrac PL menu
No i wracajac do tej karty co niby odblokowywuje go aa jednak nie ... to gdzie idzie sciagnac tego jeba*** silmlocka ?? Bo rozumiem ze kupno karty odradzasz
No dobra ten DM niby dziala pokazuje czas polaczenia lapka z BB i jakies tam inne pierdoly i do czego niby to ma slurzyc ???? powiedz mi jak z tym PL menu jest zeby wgrac moze jakies linki masz albo cos ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum