dominik l.
BlackBerry: Storm
Wysłany: 2008-11-30, 18:51 Polskie menu
Czy ktoś z Was wie może jak wgrać polskie menu do BB Storm?
Mówiecie ze tak samo jak do każdego BB ale ja jakoś nie mogę wgrać, może ktoś z Was już probował wgrać do BB Storm i mu sie to udało?
Proszę o odpwoiedź, bo bardzo mi zależy na jak najszybszym wgraniu tego menu a nigdzie nie mogę znaleźć odpwiedzi jak to zrobic.
Z góry dziękuje.
Czy ktoś z Was wie może jak wgrać polskie menu do BB Storm?
Mówiecie ze tak samo jak do każdego BB ale ja jakoś nie mogę wgrać, może ktoś z Was już probował wgrać do BB Storm i mu sie to udało?
Proszę o odpwoiedź, bo bardzo mi zależy na jak najszybszym wgraniu tego menu a nigdzie nie mogę znaleźć odpwiedzi jak to zrobic.
Z góry dziękuje.
Nie możesz wgrać, czy po prostu nie masz "polaka"?
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
dominik l.
BlackBerry: Storm
Wysłany: 2008-11-30, 19:11
Nie mam wlasnie polskeigo softu i nie wiem gdzie moge znalezc
Spróbuj zainstalowac ten OS, który jest w TYM temacie. On jest taki sam dla Vodafone UK i DE więc może jest tam język polski. Tak w ogóle to nie wiem czy jest dostepny j.polski dla Storm'a poniewaz nie ma go jeszcze u naszych opów- ale sprawdzic nie zaszkodzi.
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
dominik l. Gość
Wysłany: 2008-11-30, 20:12
Dzięki za odpowiedź napewno spróbuje, chociaz mnie sie tez wydaje ze moze jeszcze nie byc polskiego dla Storma, trzeba bedzie chyba poczekaz az telefon pojawi sie w Polsce i dopiero sie moze cos ruszy, ale mimo wszystko dzieki za odpowiedz.
Z tego co pamiętam to nie ma tam polaka bo sprawdzałem, natomiast na symulatorze działa polak od 8100 4.5 no ale na symulatorze często tak bywa. No ale zawsze możesz spróbować :)
Niedawno kupiłem Storma i jestem zadowolony
Jedyną wadą jest nie brak polskiego menu bo to przeżyje ale niewyświetlanie polskich czcionek jak się przegląda polskie strony internetowe.
czy można coś z tym zrobić?
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum