ja odpaliłem na 8707v i powiem że chodzi super, tylko kiedy wchodzę w informacje nie pokazuje mi info o wersji softu i takie tam oraz paru słów nie tłumaczy np view. generalnie chodzi super noi pojawiły mi się mmsy
Ja mam problem z instalacją polskiego na OS 4.5.0.42. Kiedy instaluję net.rim.blackberry.input.alx to wyskakuje informacja, że nie znaleziono aplikacji dla twojego urządzenia, a kiedy instaluję sam plik net.rim.blackberry.lang.pl.alx, to języka polskiego nie ma w opcjach języka
Zauważyłem, że jest problem z instalacją na dm 4.5, lub nie usunąłeś softu po upgradzie z dysku. Już umieściłem poprawioną paczkę dla softów 4.5. Szczegóły w pierwszym poście.
Witam mam pytanie o polski jezyk do blackberry 8820 czy jest gdzies dostepny bo przeszukalem forum ale znalazlem tylko do innych modeli a jak sciagnelem soft z strony blackberry nie bylo polskiego menu bym prosil o pomoc
apol
BlackBerry: 8120
Wysłany: 2008-07-18, 20:10
elmik wyzej dal odpowiedz trzba zassac z podpietych i bedzie ok sciagaj all language softa
Ale jak podpietych?? sciagnelem softa z blackberry multilanguage dla orange uk bo z tamtad mam blackberry ale nie bylo polskiego wiec nie rozumiem ktory wrescie soft musze sciagnac??
zainstalowalem nowy soft za swiezo zakupionym BB8100 4.5.0.55 oraz sciagniety dodatek jezykowy na v 4.5 i nic sie nie zmienilo nadal brak PL menu. Co mam zrobic?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum