Ekran dotykowy, Bluetooth 5.5, aparat tak około 10.1 Mpx, Wi-Fi, GPS, złącze do dysków twardych... karta graficzna 1GB, 2GB ramu... myślę ze na jakiś czas wystarczyłoby, ale pewnie zaraz wyszłyby bardziej wymagające gry i aplikacje...
Jeżeli telefon ma złącze na kartę pamięci tylko nie jest wyprowadzone to da sie zrobić...kiedyś na pracowni elektronicznej sor przyniósł jakiegoś starego BB i udało nam się podłączyć kartę pamięci :)) bo miał złącze na kartę pamięci ale nie miał wyprowadzonego na zewnątrz
Jeżeli telefon ma złącze na kartę pamięci tylko nie jest wyprowadzone to da sie zrobić...kiedyś na pracowni elektronicznej sor przyniósł jakiegoś starego BB i udało nam się podłączyć kartę pamięci :)) bo miał złącze na kartę pamięci ale nie miał wyprowadzonego na zewnątrz
Tak się własnie zastanowiłem i myśle że to nie zawsze jest takie proste bo telefony mogą się róznić np. chipset'em, kośćmi pamięci czy innymi częściami hardwar'u wtedy takie podmianki mogą nie zadziałać.
Brałem to pod uwagę że może sie przez to nie udać, ale z drugiej strony pomyślałem ze to tylko język i przecież on sprzętu nie obsługuje tylko os.
JKL napisał/a
Małe pytanie - czy skrzynka e-mail ma się nazywać integracji konta e-mail, czy jest to jakiś błąd?
Nie wiem, nie mogę tego u siebie znaleźć, gdzie to jest?
babe16 napisał/a
Elmik to jak takie coś uadło się wykombinować Tobie, to może uda się coś zrobić by było w 8100 nagrywanie wideo??:D
Puki co chyba sie nie da, ale na pewno niedługo ktoś coś wymyśli :)
Jazux żeby sprawdzić czy telefon posiada takie złącze to musisz mieć chociaż podstawową wiedzę na temat elektroniki i posiadać schematy serwisowe telefonu..
SORA ZA POSTA POD POSTEM zapomniałem że można edytować
Nie wiem, nie mogę tego u siebie znaleźć, gdzie to jest?
Masz może theme "Vodafone today"? Jeśli masz to włącz go na chwilę i zobaczysz ze w menu jak i na ekranie podrzędnym do menu tam gdzie są zadania na dzisiaj tak właśnie nazywa się skrzynka e-mail.
No rzeczywiście tak jest. niestety są małe niedociągnięcia jak i w tłumaczeniu jak i w tym przypadku, ale nadal pozostaje cała część przetłumaczona, a z czasem może znajdę sposób jak niektóre rzeczy poprawić. Na razie trzeba sie cieszyć tym co jest :)
Po paru dniach jak mam pl menu zauważyłem parę rzeczy które sie nie zdarzały z angielskim:
- Bateria zaczęła mi trzymać niecały 1 dzień, przy takim samym uzytkowaniu
- czasem jak ktoś dzwoni telefon długo myśli(klepsydra) zanim pokaże kto dzwoni
- chyba minimalnie wolniej chodzi
Czy innym osobom tez takie rzeczy sie pojawiły? przełączyłem na angielski teraz i zobaczę czy jest tak samo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum