Hmm u mnie normalnie wszystkie literki z ogonkami są, może spróbuj wybrać inną czcionke, ja pracuje na BBMillbank Tall, może też zależy od wersji softu? ja mam najnowszy taki jak w podpisie albo spróbuj użyć innego skina.
Dzięki zmieniając skina problem znikł! Jeszcze mam pytanie bo jak otwieram folder Multimedia a w nim Wideo to wyskakuj mi błąd: Uncaught exception: java.lang.NullPointer Exception a więc żeby obejrzeć wideo muszę wchodzić przez Opcje->Przeglądaj. Masz też tak czy normalnie. Moja wersja softu to 4.2.0.64. Pozdrawiam
Jeszcze mam pytanie bo jak otwieram folder Multimedia a w nim Wideo to wyskakuj mi błąd: Uncaught exception: java.lang.NullPointer Exception a więc żeby obejrzeć wideo muszę wchodzić przez Opcje->Przeglądaj. Masz też tak czy normalnie. Moja wersja softu to 4.2.0.64. Pozdrawiam
U mnie jest dobrze, odtwarza normalnie filmiki, przypuszczam ze może to być spowodowane tym że masz starszego softa niż ten z którego pochodzi język, proponuje aktualke softa najlepiej do tego najnowszego bo na nim na pewno chodzi.
smerf napisał/a
należy odinstalować oprogramowanie blackberry z windowsa
Znaczy software od bb? w sumie dziwne ze to wadziło.
Świetna robota mi działa wszystko OK... w sumie też coś kombinowałem żeby jakoś zdobyć język polski do perełki ale na to nie wpadłem jeszcze raz gratulacje pomysłu....
proponuje aktualke softa najlepiej do tego najnowszego bo na nim na pewno chodzi
no to będe musiał zaktualizować soft.
Sorry za mały offtop ale czy po reinstalce softa strace wszystkie programy, ustawienia, wiadomości i książke adresowa co mam do tej pory czy to zrobi backup? Bo nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na ten temat a jestem troche zielony w sprawach tego typu. Pozdro
Sorry za mały offtop ale czy po reinstalce softa strace wszystkie programy, ustawienia, wiadomości i książke adresowa co mam do tej pory czy to zrobi backup? Bo nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na ten temat a jestem troche zielony w sprawach tego typu. Pozdro
Jeśli zrobisz update z backupem to na pewno nie stracisz smsów wpisów w książce i tak dalej co do aplikacji to dokładnie nie pamiętam ale chyba też zostaja. Swoją drogą ciekawe czy j. polski zostanie :)
Tak się własnie zastanowiłem i myśle że to nie zawsze jest takie proste bo telefony mogą się róznić np. chipset'em, kośćmi pamięci czy innymi częściami hardwar'u wtedy takie podmianki mogą nie zadziałać.
Ale jak u nas hula to super!
napisałem do chrzestnego emalia że sie udało i jest naprawdę pod wrażeniem pomysłowości w poniedziałek ma przetestować to w firmie :)) bo jak narazie nie wydawali polskiego menu bo telefon nie miał być szybko wydany w PL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum