no niestety robie to juz chyba z 30 raz i rozne kombinacje i nic....niby w Application Loader widnieje i ze jest zainstalowany ale po zresetowaniu BB niestety nie ma nic w stylu Polskiego jezyka... i co teraz mam oczac. Nawet sformatowalem calkowicie BB i zaladowalem softa odpoczatku i nic.
a wszedłeś do C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader Files i zmieniłeś nazwe pliku zeby DM nie widzial plikow z softem? zmien nazwe folderu z softem dodaj np jakas literke z przodu
jeszcze raz pokoleji:
zainstalowalem soft 8100M_PBr4.5.0_rel75_PL2.7.0.66_A4.5.0.52_TIM_Italy i dotego 8100-4.5.0.42.PL obydwie rzeczy sie instaluja poprawnie ale jak wchodze w ustawienia telefonu to nie widac jezyka polskiego
zainstalowalem wiec soft 8100M_PBr4[1].5.0_rel81_PL2.7.0.68_A4.5.0.55 i do tego ten sam langpack 8100-4.5.0.42.PL ale rezultat jest ten sam
potem wzielem zrobilem totalny format JL Commanderem i zainstalowalem wszystko odpoczatku jak wczesniej ale bez zadnych rezultatow
ja niewiem jak wy to robicie ale robie dokladnie to samo co piszecie chyba ze cos jest nie tak z moim BB
wejdz do C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader Files i zmien nazwe folderu "8100-v4.5.0.55_P2.7.0.68" (lub podobny) na "a8100-v4.5.0.55_P2.7.0.68" i wtedy zainstaluj jezyk
tak, wlasnie o to chodzi zeby go tam juz nie bylo ale zamiast usunac folder z softem lepiej zmienic nazwe bo moze sie jeszcze w przyszlosci przydac a desktop manager i tak nie widzi tego folderu jak zmienisz nazwe - tak jakby byl usuniety
Jesli instalujesz jezyk razem z OS'em lub jesli instalujesz jezyk, a nie odinstalowales OS'a z kompa to musisz zaznaczyc oba moduly jezykowe na liscie "rzeczy" do zainstalowania w DM.
Mi zawsze DM je odznacza jesli chce cos zainstalowac na BB a nie mam odinstalowanego OS'a z kompa.
Wysłany: 2008-11-06, 22:16 wystarczy zmienić kompozycje na np Dimension Zen
modzello10 napisał/a
Wszystko pięknie ładnie działa na pearl. Polecam
Tylko u mnie zamiast ą ń występują znaki zapytania.... U ciebie tez tak jest? Można to jakoś zmienić bo dziwnie wygląda np napis: Ksi??ka adresowa Albo chociaż z ą zrobić a to było by tez dobrze.
Pozdrawiam
dodane: na screenach widzę że masz napis Wiadomości u mnie widnieje Wiadomo?ci.
aha i znaki zapytania występują tylko na oknie głównym
_________________ Wiem, że nic nie wiem, ale próbuje się dowiedzeć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum