Wiele osób na tym forum zna mnie bardzo dobrze i wie, że jestem jednym z najstarszych (udzielających sie) członków na tym forum. Pamiętam jeszcze czasy kiedy ludzie na tym forum zaczynali uczyć się pisać posty (metafora taka).Znajduję się na 3. miejscu pod względem ilości postów i mam sporą wiedzę o sprzęcie. Więc trafiając do sedna sprawy chciałbym... zostać moderatorem naszego forum. Czekam na szybką, acz rzetelną odpowiedź. Nikt nie będzie żałować. pozdrawiam..
szczerze mówiąc to i ja chciałbym zostać moderatorem jestem jedynym łącznikiem na forum Z RIM-em mam mała ilośc postów ale dopiero co zaczynam...........................
szczerze mówiąc to i ja chciałbym zostać moderatorem jestem jedynym łącznikiem na forum Z RIM-em mam mała ilośc postów ale dopiero co zaczynam...........................
Co masz na myśli pisząc że jesteś jedynym łącznikiem z RIMem? Skąd wiesz jakie inni mają kontakty?
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
BlackBerry: 8300
Wysłany: 2007-10-23, 05:26
Drogi Jazuxie, nie obrażaj się (mam nadzieję) na nas. Obecnie forum ma czterech moderatorów oraz przede wszystkim Ojca Dyrektora (zwanego czasami adminem). Wydaje mi się (takie jest moje zdanie), że na obecnym etapie rozwoju (i liczby użytkowników) jeszcze panujemy nad całością. Ale już niedługo, któż to wie.... Ja sam muszę przyznać, że czytając Twoje posty muszę docenić niewątpliwą łatwość pisania i specyficzny humor ( w pozytywnym sensie). Więc na pewno przy większym rozwoju forum będziesz miał moje poparcie (zwłaszcza śledząc Twoją ostatnią "rozmowę" w wątku "blackberry 7230" z @grodziem, podziwiam za cierpliwość ).
Ja jestem tego samogo zdania, ilość modów powinna rosnąć wraz z ilością użytkowników Ps Co do grodzia, to twardy wojownik nie tylko wypowiadający się na forum, ale także nieustępliwie atakujący na gg
chłopcy, chłopcy, chłopcy....
umawiamy się tak:
Głównym modem forum jest porhinio - i on też zgłasza potrzebę powołania nowych moderatorów. Jeżeli taka potrzeba zajdzie, wtedy będziemy wybierać. Nie jest nas (użytkowników) póki co tak wiele żeby istniejący moderatorzy nie mogli sobie poradzić.
temat zamykam, do rozmów powrócimy, kiedy istniejący modowie nie będą się wyrabiać.
Póki co, radzą sobie bardzo dobrze :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum