Ciekawe skąd ma to polskie menu
Jest firmware t-mobila dla polski chyba, ale żeby go ściągnąć trzeba się zalogować, być w t-mobilu. Może stąd ma polskie menu.
no tak.. tylko mnie bardziej chodzi o to skad oni maja ten soft.. dzisiaj sciagnalem 5 firmwearow roznych sieci.. z roznych krajow i w zadnym nie mam polskiego.. ten t-mobile tez... eeeh. a tamten nie odpisuje na meila..
Znalazłem twoje zapytanie na bbforums, tam ktoś odpowiedział że jest dostepny polski właśnie w niemieckim vodafone.
Może przy wprowadzaniu nowej wersji firmware zrezygnowali z naszego języka, ale to by było troche dziwne
A napewno instalowałeś ten z vodafone d2 niemieckiego
Powiem ci tak smartfon został kupiony za granica , nie było simlocka był polak , powiem ci że w połowie tych blackbarry są polaki , dziwne to ale prawdziwe.
A domysły typu z kąd on to ma ? Juz wiesz dlaczego nie odpisywalem na maile.
Pzdr
Wysłany: 2007-12-17, 22:45
hmm... ciekawa sprawa z tym Vodafone D2 de... ponieważ na oficjalnej stronie są nowe software dla modeli 7130 w wersji multil. ale niestety po przeszukaniu tych wszystkich plików języka polskiego nie znalazłem.
Choć jeszcze nic straconego.... przeglądając kilka dni-tygodni temu alledrogo znalazłem 7130g z polskim językiem. Guła ze mnie, że nie napisałem do kolesia z pytaniem o software, wiec wystarczy poczekać aż sie znowu coś pojawi.
Pytanie dla wyjadaczy.... jest sposób żeby sprawdzić w telefonie jaką ma się wersje softu?? Nie mówię tu o np. v4.2 itp. lecz o to z jakiej sieci?!?!?!
pozdr.
Edyta: podpowiada, że może komuś się przyda link ze softem VODAFONE D2
_________________ BB 7230, 7130v i 8700g
N 6210, 2600, 9110, 9210i, 9500 (soon)
zagadaj do mistrza Elmika, a on zaraz polski język wykombinuje
Cytat
Pytanie dla wyjadaczy.... jest sposób żeby sprawdzić w telefonie jaką ma się wersje softu?? Nie mówię tu o np. v4.2 itp. lecz o to z jakiej sieci?!?!
To nie ma różnicy żadnej z jakiej sieci i tak wszystko jest od rimu, który tylko poszczególne wersje udostępnia poszczególnym sieciom.
Dlatego wersje o tych samych numerach z różnych sieci niczym się nie różnią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum