marcys173, respect - Jak napisał tak zrobił. Paczka trafiła na maila i po wgraniu ... jest polskie menu. Staralem się tez przerobic paczke pl z 8100 na wersje 7100, ale u mnie bez suksesu.
Jeszcze raz dzięki polskie menu na 7100v działa.
Panowie wrzuciłem tą aplikacje spolszczającą do 7100x i nic sie nie zrobiło. wrzuciłem normalnie jak aplikacje. czy to trzeba jakoś odpalić czy co ? nie mam pomysłów w ogóle.
Szacunek dla tego Pana który mi wysłał to spolszczenie :)
tak samo jak dodajesz gierke czy softa
(czyli dodajesz wskazujesz folder gdzie jest wypakowany j.polski i i zaznaczasz w deskopie j.poski
po załadowaniu odpali sie w j.angielskim
wchodzisz na opcje język dajesz wyszukaj i powinien pojawić sie polski
czy ktos moze instalowal te paczke na bb 7100t? nie moge ej zaznaczyc w DM'ie i nie wiem o co chodzi. dzisiaj musialem usunac softa z terminala przez jl commandera i meczylems ie troche z softem. po zainstalowaniu okazalo sie, ze nie mam polskiego jezyka. i mam wlasnie problem z ta paczka. pomocy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum