marcys173 ciesz się że rejestracja na naszym forum nic Cię nie kosztowała...
wiele osób pomaga wszystkim za darmo na naszym forum!
potępiam takie postępowanie!
Potepiacie moje zachowanie tak? A powiedzcie jak ja mam sie czuc... Jak widze ze to forum ustosunkowalo sie tylko do jednek seri BB seri 8xxx... No tak napiszecie ze sa tu inne podfora no sa... Ale nic nie ma... Wezmy chociaz mnie mam 7100v I co? Nic praktycznie nic... Aplikacki zero gier ze 2 I to kolesi (chwala Im) ktorzy o moje seri pomysleli... A co maja powiedziec kolesie z BB 7230, 7290? Ich postow nawet nie czytacie... Zero pomocy.. No tak bo nie maja perelki to sa gorsi.. I nie mowcie ze tak nie jest... Nie mowcie ze gier nie da sie przerobic bo jak chca to zrobia chociazby call od duty 4 dalo sie ? Dalo... Ale 80% stwiredza ze skoro do perelki pasuje to olac reszte. Bo po co Im... Tutaj serio traktowani sa tylko "perelkowcy" no I curve... Tyle... Wiec nie mowcie ze ja sie zachowuje nie fair oka...
marcys173, ale weź.... to że ja mam taki telefon jaki mam powoduję że znam go lepiej, niż model, którego nie posiadam, tak więc to, mniej ludzi odpisuje na posty związane z 71xx nie znaczy, że ich właściciele są gorsi, tylko świadczy o jakimś tam rozkładzie sprzętu wśród użytkowników.
marcys173 to sam znajdź aplikacje i gry i je skonwertuj, ja sporo gier wrzuciłem na forum, i nie powiem, że czasem tematy były zakładane w nocy bo siedziałem i konwertowałem bo sprawiało mi przyjemność sie z kimś podzielić moją pracą, a myślisz ze ktoś mi podziękował, tak parę osób, na jednej ręce by liczyć, ale dalej jak mi się uda skonwertować to się dziele, a np. język PL do perełki też poświęciłem swój czas i sie tym podzieliłem a tydzień później ktoś to sprzedawał na allegro, a co do olewania użytkowników serii 7xxx czy tylko my "starzy wyjadacze" tworzymy forum?? dlaczego nie przybywa nam użytkowników którzy sami coś pomyślą i włożą wkład w działalność forum?? prawda jest taka że każdy chce mieć wszystko podane na talerzu gotowe i nie pisz że my mamy wiedzę, która powinniśmy się dzielić, tak mamy ale też zaczynaliśmy od zera! My mogliśmy to czemu inni nie mogą? np Ty
Slucahj elmik... z wielka chcecia konwertowal bym gry jakbym wiedzial jak... szukalem na forum zeby cos takiego znalezc.. i wrzucic cos gier dla slabszych modeli.. i lipa... wiec jak powiecie jak to zrobic i czym to bede to robic.. dobra prosze bardzo checie jezyk..?? piszcie na maila... marcys193@gmail.com skoro macie mi tak wyrzucac..
To poczekaj jeszcze dzień, jeden z kolegów z forum przygotowuje specjalny konweter z jad/jar na alx/cod dzięki któremu będzię można swobpodnie konwertowac programy i gry co tylko chcesz.
Dodatkowo robi to za DARMO.
Jestem ciekaw czy wówczas wrzucisz jakieś programy czy gry skonwertowane.
... i jak? Dopisze ktoś z userów, jak dodać polski język? Tylko prosze nie piszcie -> wystarczy wgrać soft z polskim językim np z Vadafone <- lub -> poszukaj w archiwum <-. Jeżeli wiecie jak wgrać - podajcie link...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum