utworzyłem konto na papli, na komputerze idzie na telefonie mam blad tresci:
INFO
nastapil blad w komunikacji !java.oi.IOException: Open tunnel - max timeaut
jak ktos wie jak to zrobic to prosze uprzejmie.. jak nei chce sie wam pisac to przezyje.... bez tego.. ale nie ukrywam ze bylo by fajnie..
z gory thx...
Magik
Wygląda na to że program nie może się połączyć z netem, masz ustawione TCP dobrze i inne programy działają?
ewa_ewcia napisał/a
a ja jak próbuje sciagnac na bb paple to mam komunikat : 904 JAR size mismatch
jar size does not match MIDlet-Jar-Size attribute
ktos wie o co chodzi...?
Zainstaluj paple przez desktop managera, instalka jest w załączniku w drugim poście.
nein. ja za to zarejestrowalem sie i wszystko ok, ale problem jest taki, ze nic nie moge do nikogo wyslac ;/ zaden z klawiszy nie reaguje. program mowi zeby nacisnac 5 potem 9 ale nic sie nie dzieje ;/
Wysłany: 2008-04-26, 21:08 polaczenie z PAPLA... PROBLEM
Witam zalozylem sobie konto na papli z pozycji pc ale nie moge sie zalogowac z pozycji telefonu... nie moge tez zalozyc nowego konta z pozycji tel poniewaz wystepuje blad "conection java script" cos w tym stylu moja siec to orange pop z fory dzieki i pozdro!
ogolnie ja sobie kupuje 20mb w orange i gadam .. siedze na necie i na miesiac wystarcza mi to spokojnie nie zdazylo mi sie jeszcze tego limitu przekroczyc :)
Dodam ze jestem studentem i mam mase nudnych wykladow...
loguję się, wybieram serwisy, próbuję się logować do jednej z 3 bramek gg i nic. aktywacja trwa najczęściej baardzo długo a po niej wyskakuje błąd 'operacja się nie udała' ;]
Papla juz od paru lat nie jest 'produkowana', a lista serwerów z czasem się przedawniła.
Najgorsze jest to że nie można dodawać nowych.
Proponuje przestawić sie na EQO.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum