witam, mam prosbe, kiedys miałem telefon z windows mobile i wtedy jako gg uzywalem programu palringo, dzialal swietnie, teraz mam bb8700 i tez chcialbym ten program ale mam problem, mam pakiet internetowy w plusie i podczas smigania przez przegladarke od rim'u leci mi kasa z kata a nie transfer z pakietu, a jedynym sposobem na sciagniecie programu jest wejscie przez orginalna przegladarke na strone palringo.mobi, prosze aby ktos zassał program i go przetestował
Noooo, dobrze że napisałeśVampiria, kiedyś tez chciałem Parlingo ale nie było wersji a BB, teraz jak wszedłem to widze że rozpoznało Perełke i zasysa.
Zaraz zabieram się do testów :D
EDIT:
Działa bez poblemów, ładnie sie odpaliło, aplikacja w pełn stabilna i przystosowana do BB!!
Dodałem mój numer gg i już ładnie połączyło, nie wiem tylko jak dodać kontakty...
EDIT 2:
Hahaha, same się dodały tylko były na zakładce contacts i nie zauważyłem!
Program jest idealny podajemy tylko numer i hasło, żadnej dodatkowej konfiguracj i działa.
Dodatkowo można w łatwy sposób wysłać programem zdjęcie przez gg albo nagrać notatke głosową i zostają automatycznie wysłane.
Przetestowałem juz z kumplem. Klikam na image, robie zdjęcie w bb(musi byc w miare mała rozdzielczość) i odrazu się ładnie wysyła, po paru sekundach na gg delikwenta dochodzi link do strony, na której może zobaczyć fotkę lub usłyszeć nagrany dźwięk.
Miejmy nadzieje że nie wprowadzą opłat za ten program...
OTA:
www.palringo.mobi
B. Fajny programik, ale nie bez błędów. Żeby się z GG połączyć dobrze, trzeba kilka razy próbować... I raz padł mi, przycisk menu nie działał i nie mogłem odebrać wiadomości :/ Da się ustawić opis?
zassałem i nie mogę zrobić nic poza zalogowanie się na konto palringo, czyli nici jak na razie z korzystania na 8700. zresztą w FAQ napisali, że nie obsługują póki co tego modelu.
bielowm
BlackBerry: 8100
Wysłany: 2008-06-17, 20:31
mrkubix napisał/a
Noooo, dobrze że napisałeśVampiria, kiedyś tez chciałem Parlingo ale nie było wersji a BB, teraz jak wszedłem to widze że rozpoznało Perełke i zasysa.
Zaraz zabieram się do testów :D
EDIT:
Działa bez poblemów, ładnie sie odpaliło, aplikacja w pełn stabilna i przystosowana do BB!!
Dodałem mój numer gg i już ładnie połączyło, nie wiem tylko jak dodać kontakty...
EDIT 2:
Hahaha, same się dodały tylko były na zakładce contacts i nie zauważyłem!
Program jest idealny podajemy tylko numer i hasło, żadnej dodatkowej konfiguracj i działa.
Dodatkowo można w łatwy sposób wysłać programem zdjęcie przez gg albo nagrać notatke głosową i zostają automatycznie wysłane.
Przetestowałem juz z kumplem. Klikam na image, robie zdjęcie w bb(musi byc w miare mała rozdzielczość) i odrazu się ładnie wysyła, po paru sekundach na gg delikwenta dochodzi link do strony, na której może zobaczyć fotkę lub usłyszeć nagrany dźwięk.
Miejmy nadzieje że nie wprowadzą opłat za ten program...
OTA:
www.palringo.mobi
POLECAM!!!!
Przepraszam ale ja to chyba z innej planety jestem.
Czy moze ktos byc tak mily i dla myslacego inaczej zrobic zrzuty z ekranu i dokladnie opisac co i jak???
Bardzo prosze mi pokazuje ze nie moge sie zalogowac jak podam swoj e-mail i haslo.
tez zassałem to twoją wersje jazux
problem jest taki że nie mogę przejść na zakładkę z kontaktami. normalnie powinno wchodzic z altem ale nie wchodzi, nie wiem może mapowanie klawiszy by pomogło. ja się niestety tym nigdy nie bawiłem
poz atym jest jeszcze jeden problem z gg wyskakuje mi coś w stylu unable to read socket czy jakoś tak
bielowm
BlackBerry: 8100
Wysłany: 2008-06-17, 21:10
pasqd napisał/a
http://www.palringo.com/
tam się rejestrujesz, później w programie wpisujesz maila i hasło podane przy rejestracji i wszystko gotowe.
właśnie badam ile program zjada kb w trybie czuwania:)
a poweidz mi jak ustawic aby GG dzialalo bo narazie pokazuje mi ze jestem zalogowany pod moim meilem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum