Na stronie www.getjar.com jest pełno oprogramowania do ściągnięcia na kompa, które normalnie jest tylko OTA. Palringo też się tam znajduje. Oczywiście w wersji na BB (8100 też).
O GetJarze mi nic nie mów, kiedyś jak szukałem jakiś programów fajnych na moje 7730 to po wybraniu mojego modelu mogłem sobie pościągać pełno gier 3D, aplikacji z obsługą BT, odtwarzaczy mp3, filmów HD etc. Ale oczywiście NIC co tam ściągnąłem nie działało!
BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-08-26, 12:40
Działa mistrz nowa wersja.
Polecam wejść w Settings > general > i odznaczyć use blackberry standard menus?
Wtedy w seriach z kulką można używać do wysyłania wiadomości guzika z logiem blackberry zamiast kółeczka.
Ciekawe czy doczekamy się wersji, w której można to będzie robic enterem :)
Odkryłem jeden mankament: Gdy już nawiążemy połączenie i ktoś zadzwoni, albo ja dzwonię, to po zakończonej rozmowie aplikacja próbuje nawiązać samoistnie połączenie z serwerem Palringo, ale nie udaje się jej to nigdy.
Ktoś to przeskoczył?
_________________ Urządzenie blackberry bez usługi blackberry to jak kobieta bez piersi :)
BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-08-26, 23:07
Lukas, czy też masz problem z ponownym nawiązaniem połączenia, gdy sobie pogadasz? Ta aplikacja w moim przypadku nie radzi sobie z podtrzymaniem połączenia. Ani stara, ani nowa wersja. Zbyt modne są telefony 3G chyba :)
_________________ Urządzenie blackberry bez usługi blackberry to jak kobieta bez piersi :)
Ja nie mam tego problemu.. Nie mam wlasciwie zadnego problemu...
Zmieniajac temat.
Po konsultacji z serwisem palringo w sprawie opisow na gg odpowiedzieli, ze pracuja nad tym wiec czekam az bedzi ta opcja...
Witam wszystkich.. a wiecie może czy palringo działa na BB 7290.. chętnie sam bym to sprawdził ale w moim BB brak jest oryginalnej przeglądarki a w Operze, ani lista nie chce się pokazać, a tym bardziej w operze nic nie ściągnę.. jeśli działa czy mógłby ktoś zamieścić linka z palringiem na 7290 (OS. 4.1).. byłbym bardzo wdzięczny.. :
Na stronie www.getjar.com jest pełno oprogramowania do ściągnięcia na kompa, które normalnie jest tylko OTA. Palringo też się tam znajduje. Oczywiście w wersji na BB (8100 też).
wiem.. i również czytam.. :p dziękuję ale w getjarze niestety link do pliku *jar nie działa.. a po za tym, wątpię żeby udało mi się cokolwiek prze konwertować bo jak na razie wszystko co konwertowałem albo nie działało, albo nie chciało się konwertować.. ale nie off'topując, czekam na więcej odpowiedzi.. :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum