Wreszcie udalo mi sie pobrac. :D
Dziala bezproblemowo na Unite! BT xD
Jedyny minus to to ze nie mozna ustawic opisu.
INSTANGO wypada blado w porownaniu..
[ Dodano: 2008-07-30, 01:37 ]
Znalazlem inne wady:
- nie wyswietla opisow niedostepnych kontaktow
- brak dostepu do archiwum z poziomu programu
- brak emotek
- nie mozna zmienic/wylaczyc dzwieku nadchodzacej wiadomosci
Wyszła nowa wersja 0.74.
Twórcy programu twierdzą że dzieki współpracy z bardzo dużą ilością użytkowników BB udoskonalili oni program oraz poprawili pojawiające się błędy (niekoniecznie związane z GG)
najnowszą wersje dla bb można ściągnąć wpisując w bb www.palringo.mobi
Po paru uruchomieniach (10) zauważyłem że zniknoł u mnie problem z łączeniem z siecią gg.
Zmienił się też trochę widok listy gg, podzielono go na użytkowników dostępnych oraz niedostępnych.
BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-08-01, 10:40
A widzisz. A ja na 8800 nie mogę pobrać palringo nowego. Rozpoznaje model mojej paletki, ale przez BB Browser dostaję info, że obiekt za duży.
Z opery nie da rady, nie rozpoznaje modelu.
Ktoś pobrał na 8800?
_________________ Urządzenie blackberry bez usługi blackberry to jak kobieta bez piersi :)
pobrałem (na 8800), zainstalowało się bez problemu.
Faktycznie problem z inicjacją listy kontaktów GG minął, i chyba Parlingo jest to obecnie najciekawszym rozwiązaniem :)
Instango niestety nie ma PL znaków i nie beepuje przy nadchodzących wiadomościach (Parlingo za to albo non stop beepuje albo w ogóle, no ale cóż...).
Jedyny minus jaki znalazłem to wiadomość od osoby spoza kontaktów. Próba odpowiedzi == disconnect.
BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-08-01, 18:54
eee wszystko inne śmiga bez problemu. kurde, wnioskuje że nie korzystasz z blackberry, tylko wsadzasz jakiegoś prepaida?
Jaki masz sofcik?
Wiecie co? Napiosałem do nich i nic. Po paru dniach da się pobrać aplikację, ale nie da rady się połączyć. A poprzednia wersja działała bezproblemowo :)
Juz po sprawie. Nie wpisalem TCP. Troche to nedzne rozwiazanie z TCP. Stronz WAPowe beda sie kasztanic...
_________________ Urządzenie blackberry bez usługi blackberry to jak kobieta bez piersi :)
Ostatnio zmieniony przez mar 2008-08-05, 21:53, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum