bielowm - a masz liste kontaktów wyeksportowaną na serwer gg?
Około pół godziny w nocy gadałem z kumplem - nic nie rozłączało, wszystko dochodziło i w ogóle cud, miód i orzeszki. Zjadło mi kilka groszy, czyli kilobajtami będzie niewiele. Z tego co zauważyłem w opcjach można sobie ustawić żeby program działał przez TCP/IP, BIS lub BES, więc każdy będzie zadowolony. No i naprawdę wygodny interface.
I nawet jak wprowadzą opłaty (odpukać) to jeśli cena będzie do przetrawienia, chyba się skuszę na "full werszyn" :)
kurcze ale brak wspatcia dla 8700 to porazka, ale dobrze ze innym sie przydalo chociaz, moze jednak ktos by sie zajal przmapowaniem klawiszy moze to cos da
Niestety kontaktow mi nie pokazuje a na dodatek pokazuje mi komunikat: Unable to read socket
Mi też chwyta dopiero po 5-10 razie. I jak już się porządnie zaloguje to wtedy sciąga kontakty.
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
A ja mam taki problem, że jak po powiedzmy 1h działania programu w tle zacznę z kimś gadać, to nagle robią się błedy... Nie działa przycisk menu, kliknięcie na trackballa też nie pomaga :/ A to powoduje, że nie mogę sprawdzić, kto co do mnie napisał :/
na 8800 działa ale z opóźnieniem kontakty ściąga i rozłącza się. Pozatym przy dodawaniu usługi gg trzeba uważać bo domyślnie hasło się wpisuje z dużej litery.
Wrzucil by ktos wersje dla 8100? Nie chce mi sie sciagnac ze strony. Probowalem pare razy. Pasek ladowania dochodzi do konca i dostaje komunikat ze limit czasu serwera zostal przekroczony...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum