Ale podałeś linka do wersji językowej "EastAsia". Ktoś kto nie umie znaleźć sam linka do OS'a na forum BB w temacie "OS do BlackBerry 9000 BOLD", na 100% nie zwróci uwagi na ten "szczegół", zainstaluje go sobie i zasypie nas kolejnymi pytaniami, na które odpowiedzi mógłby znaleźć bez problemu w FAQ..
Tutaj jeden z dostępnych oficjalnych 9000M_PBr4.6.0_rel331_PL4.0.0.172_A4.6.0.190 (obecnie najnowszy oficjalny OS): https://www.blackberry.co...3B42B2DBB8F27B6 w wersji Multilanguage. (dla słabszych - ma język polski!)
_________________ BlackBerry® Bold™ v4.6.0.214 z T-Mobile D w Orange PL
Ale podałeś linka do wersji językowej EastAsia. Ktoś kto nie umie znaleźć sam linka do OS'a na forum BB w temacie OS do BlackBerry 9000 BOLD, na 100% nie zwróci uwagi na ten szczegół, zainstaluje go sobie i zasypie nas kolejnymi pytaniami, na które odpowiedzi mógłby znaleźć bez problemu w FAQ..
Tutaj jeden z dostępnych oficjalnych 9000M_PBr4.6.0_rel331_PL4.0.0.172_A4.6.0.190 (obecnie najnowszy oficjalny OS): https://www.blackberry.co...3B42B2DBB8F27B6 w wersji Multilanguage. (dla słabszych - ma język polski!)
No nieźle człowiek chce dobrze a wychodzi mu jak zwykle
Ale masz racje dla bezpieczeństwa związanego z ilością pytani już tez poprawiłem
:)
Etatowy tester załadował ! Czcionki potwierdzam są, tym razem nie zapomnieli. Rozpoczęcie ładowania nadal opóźnione, ale z tego co widzę to problem między moim BB a softem, nikt inny tego nie zgłasza... Cóż muszę pokonać do tego niechęć, przecież nie skończę przygody z Boldem na sofcie ...185 ... Kolejne spostrzeżenia dodam wraz z postępem testów... Dzięki Domel i Domestos vs Cif ! Bez was nudziłbym się z moim Boldem
BlackBerry: Bold
PIN: 2556EA8F
Wysłany: 2008-12-12, 23:52
NARESZCIE!
Na os 4.6.0.210 pierwszy raz odkad mam bolda nie mam restartow na 3G. Od kilku dobrych godzin jade na 3G i nie ma z tym problemow. Na wczesniejszych os nawet na edge'u co jakis czas mialem restarty.
Polecam!
Jak dl przestanie dzialac to dajcie znac- wrzuce do siebie na serwer.
_________________ Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
Pierwsza znaleziona nowość ...210
W TCP raz wpisujemy APNy i mamy możliwość je włączać/wyłączać za pomocą "za/odptaszkowania". Nie jak do tej pory "wymazywać" jak potrzebujemy mieć puste.
Domel napisał/a
pierwszy raz odkad mam bolda nie mam restartow na 3G
Każdy egzemplarz inny. Ja tak mam już od ...167
Spostrzeżenie: 210 to pierwszy OS do Bolda, który ma 111MB... Tylko dlaczego jest większy od wszystkich poprzednich o prawie 20MB ??? Aż takich różnic nie zauważyłem, spodziewałem się dodatkowych 20MB wodotrysków
Rozpoczęcie ładowania nadal opóźnione, ale z tego co widzę to problem między moim BB a softem, nikt inny tego nie zgłasza...
Jeszcze pomarudzę o "piorunie" Zauważyłem, że jak podepnę ładowarkę i wcisnę jakikolwiek przycisk, to piorunek ładowania zapala się natychmiast. To samo po odłączeniu od ładowania, jeśli coś wcisnę znika bez opóźnienia... Może ma ktoś na to jakąś koncepcję??
[ Dodano: 2008-12-15, 02:06 ]
marbb napisał/a
Spostrzeżenie: 210
Kolejne spostrzeżenie, tym razem negatywne Zauważyłem, że po dłuższym czasie pobytu w etui (aktywnym oczywiście) zawiesza się wygaszony wyświetlacz. Po wyjęciu z etui mam biały ekran i dopiero po wciśnięciu jakiegokolwiek klawisza pojawia się ekran główny...
Bialy ekran z etui to mialem juz chyba od wersji .190
przy wersji .167 w chwile po wgraniu jak dalem sobie np. odpalenie Speedracer_clip to jak nie wyrabial (bo sobie jeszcze indeksowal telefon reszte plikow) to byl restart.
na .185 taki sam "test" to z trybu pelnego_ekranu do widoku playera przelaczal sie, pociachalo odtwarzanie ale szlo dalej.
Dzisaj np podczas ponad 10min rozmowy telefonicznej uslyszalem jakies trzeszczenie_dmuchanie i musialem rozlaczyc sie.
Wrocilem do .162 dla mnie to chyba najbardziej stabilny soft.
te 111MB w .210 to moze dlatego, ze jest to wersja All_language a nie jak zazwyczaj podzielone na Multi oraz EastAsia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum