Wersja Beta, nie działa napewno dioda zasięgu (zielona)
Dużo ładniej wszsytko wygląda jest bardziej czytlne.
Na początku troszkę jakby wolniej chodział ale po czasie już wszstko fajnie śmiga.
Instalacja trwała około 40 min.
Czekam na wasze spostrzeżenia.
Drodzy posiadacze BB 8300 powiem tak: jest zaje.....!!!!!!!!, a tak na poważnie to pierwsze moje spostrzrzenia, kamera działa tylko rozdzielczość mogli dać większą, po drugie Documents to go: jest to to o co mi chodzilo od poczatku czyli mozna pisać na swoich dokumentach oraz także w nich zmieniać co się chce. ogólnie mówiąc ja jestem w pełni zadowolony z nowego os'u, a co dodiody zielonej to normalnie mruga zielonym kolorem jak złapie sieć.
_________________ BB 8300 os 4.5.0.52 TimItaly official release
Co do kamerki to faktycznie mogli rozdzielczość poprawić a diada działa normalnie. Troszke wolniej menu sie pojawia ale to detal. Brak części "pomocy" dotyczącej nowych opcji. Ogólnie mi sie podoba a zwłąszcza Książka adresowa:).
dziekuje bardzo tam pisze ze trzeba zainstalowac OS do terminalna,mozna jasniej do jakiego terminala co i jak? przeczytalem to z 2 razy skasowałem ten plik jak tam pisze i nie wiem do konca ocb :) dzieki za pomoc!!
WITAM!
Systemik bardzo ładny.Nie muli.Faktycznie długo sie instalował ale warto bo jest bardzo czytelny.
Na moim 8300 wszystko działa ok.Tylko naviexpert odmówił łaczności ale jest na forum info jak to obejsć- będę kombinował.
Przegladarka ładnie działa po gprs bes bes i bis.
Notatki glosowe bardzo ładna jakość dźwięku.
kamerka- ja wole kamerę a nie "kamerkę z fona" - ale dobrze , że jest.
Ładne tapetki.
przy mailach i smsach miga mi na czerowno i jest ok,
natomiast nie miga przy nieodebranym połączeniu
w sofcie 4.2 było ok,
moze to i mały szczegół, ale muszę co jakiś czas sprawdzać czy nie mam nieodebranego połączenia, wcześniej widziałem migającą diodę a teraz nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum