Pytanie chyba głównie do alien125 ( tylko Ciebie zauważyłem z 8707v w opisie ). czy znalazłeś może wyższy soft niż 4.2 do 8707( szukał na crackberry itp lecz nie ma ). Pytam bo zamierzam powrócić do BB serii 87xx i właśnie dlatego zastanawiam się nad zakupem 8707. Czy może mi jeszcze powiedzieć o odczuciach z użytkowania? Różni się czymś więcej niż UMTS od 8700? Czy UMTS jest o wiele szybszy od EDGE?
Pytanie chyba głównie do alien125 ( tylko Ciebie zauważyłem z 8707v w opisie ). czy znalazłeś może wyższy soft niż 4.2 do 8707( szukał na crackberry itp lecz nie ma ). Pytam bo zamierzam powrócić do BB serii 87xx i właśnie dlatego zastanawiam się nad zakupem 8707. Czy może mi jeszcze powiedzieć o odczuciach z użytkowania? Różni się czymś więcej niż UMTS od 8700? Czy UMTS jest o wiele szybszy od EDGE?
Pozdrawiam
Ja tez szukałem OSa do 8707 i nic nowszego nie znalazłem (najwyższy to chyba 4.2.213 czy coś takiego). I dlaczego chcesz wrócic do 8707? z tego co widze to masz 8820 (z wi-fi!) a do tego karty pamięci itd.
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
Prawdopodobnie w tym tygodniu będę miał Bolda, na pewno będzie mnie kusić by go sobie zostawić a nie sprzedawać, ale cena mnie przeraża, a 8707 nie miałem jeszcze także z chęcią bym go trochę poużywał
miałem 8707 najnowszy soft jaki miałem to jakiś z hong Kongu. Nie pamiętam jaka sieć. Czy umts szybsze niż edge?- róznie. W orange często wychodziło na jedno...zresztą wyłaczałem 3g zeby bateria dłużej trzymała
To może i ja się wypowiem :) Czy 3G szybszy niż EDGE to ci nie powiem bo na 8100 miałem przyblokowanego Edge przez tornadoSim. A czym więcej się różni to nie wiem bo nigdy nie miałem 8700. Mogę porównać do 8100 ale to zupełnie inna bajka(nadal wzdycham z wspominając o kuleczce ;) ) Co do użytkowania to trochę wolny się wydaje( co i widać w testach CPU), a OS 4.2.2.205 jest najnowszym chińskim wynalazkiem jaki udało mi się wygooglać. Jeśli miałbym się postawić na twoim miejscu to bym brał 8700 ponieważ OS 4.5 daje większe możliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum