4.5.0.99 PL 2.7.0.84 [OFICJALNY] od Vodafone Slovenia Bez języka Polskiego Można doinstalować z tąd
* Applications: 4.5.0.99
* Software Platform: 2.7.0.84
* File name: 8100M_PBr4.5.0_rel134_PL2.7.0.84_A4.5.0.99.exe
* File size: 74.77MB
http://www.simobil.si/_st...4_A4.5.0.99.exe
Wysłany: 2008-06-21, 15:12 Re: OS dla BlackBerry 8100
Czy ktoś wgrywał?
Też wam tak muli telefon jak wersja beta?
Zdjecia wychodzą mi jakby brakowalo im kolorów.
Na 8800 ta wersja softu chodzi mi bardzo szybko i sprawnie.
Więc wgrałem również tą wersje do 8100, a tu porażka.
Więc tak mi się wgrało, czy tak chodzi wszyskim.
Mi nie muli ale nic się nie poprawiło w stosunku do bety. Aparat nie zmienia balansu bieli automatycznie ani manualnie, automatyczna lampa błyskowa nie działa, nie ma mms'ów ciężko się przegląda zdjęcia...Tylko parę języków usunęli i nic nie poprawili..
A czytałeś FAQ? Tam jest jasno napisane.
Jeśli czytałeś i nie pomaga to zrób wipe i potem downgrade.
Już widze. Trzeba najpierw usunąć nowy soft przez dodaj/usuń programy
w panelu sterowania systemu, a ja go tylko skasowałem robiąc delete
i nie widział mi starszej wersji.
nie wiem czy zauwazyliście ale OS w wersji 4.5.0.46 umozliwia korzystanie z systemowego browsera (przynajmniej u mnie w PlusGSM), niestety jest ustawiony profil WAP więc kaska idzie z konta. Ustawiłem TCP ale nic to nie daje, a jak usune ustawienia WAP to już się nie da uruchomić przeglądarki i nadal wyswietla, ze nie ma zadnych usług. Dałoby radę znaleźć w OS ten plik odowiedzialny za ustawienia WAP izmienić na Internetowy? Według mnie wystarczyłoby tylko zminić APN z "wap" na "internet", ewentualnie wpisać IP i port.
Powiem szczerze że na browserze BB elegancko przegląda się strony, duzo nie serfowałem bo bałem się że mi kase wciągnie z konta (załadowała się strona główna plusa, i później weszłem jeszcze na Youtuba i wciągnęło mi ze 2 zeta).
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
Dasz radę wrzucic na jakiegoś rapida czy coś, ze strony rimu się slimaczy a do tego miałem ściągnięte prawie 50 MB i jakiś błąd wyskoczył, że plik xxxxx nie moze zostać zapisany.....itd.
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum