BlackBerry: 8100
PIN: 2054C84B
Wysłany: 2008-08-13, 00:04
A jaka sieć? Ja w tamtym sofcie nie miałem MMSów, a nie był to stary soft tylko poprzednia wersja, gdzie nikt nie miał z tym problemów. Mam Plusa i nie udostępnia ani BIS ani BES. Teraz soft zassał konfigurację z Plusa (nawet strona startowa jest w przeglądarce) - wszystko działa jak trzeba. W Erze i Orange z tego co mi wiadomo to nie ma problemów, więc powinno być OK. Poza tym sądzę, że Plus nadal nie ma BIS/BES tylko po prostu nowy soft jest inteligentny i potrafi działać na normalnej konfiguracji z telefonu - ale to tylko moje przypuszczenia, nie wiem kto może coś konkretnego powiedzieć na ten temat.
ale w momecie instalacji zauwazylem ze nie ma w menu jezykow jezyka polskiego. Czy jesli go zainstaluje dokonca wszystko bedzie OK czy bedzie bez PL. A jesli to zly soft ktory mam wybrac by byl jezyk polski. Bede wdzieczny za pomoc.
Po pierwsze wystarczy jak napiszesz w jednym miejscu.
Po drugie cały Twój problem kręci się wokół aktualizacji softu który jest z minionej epoki.
Wgraj najnowszy, wgraj polski język i będzie śmigało. A wystarczyło przeczytać cały wątek odnośnie polskiego języka, tam było napisane rozwiązanie.
robzjk
Wysłany: 2008-09-04, 00:01
Mam soft 4.2.1 i próbuje sie połączyć z moim komputerem przez managera jednak nie udaje się wykryć urządzenia czym to może być spowodowane może jakieś rady ??
Mam soft 4.2.1 i próbuje sie połączyć z moim komputerem przez managera jednak nie udaje się wykryć urządzenia czym to może być spowodowane może jakieś rady ??
wejdz w opcje memedzera -opcje połaczenia-typ polaczenia daj na usb ja tak zrobilemi pomoglo
ok.. dzisiaj przytargalem sobie do domu 8100 ... laduje 4.5.0.55 PL 2.7.0.68 [OFICJALNY] ..troche mnie zmartwiliscie tymi mapami bo zanim doczytalem wątek do konca to zaznaczylem sobie ze mapy maja byc :D .. PL tez nie znalazlem na liscie modyfikacji zmian.. ale pozniej sobie poszukam jak go dodac.. jak juz sie upgrade skonczy to powiem co i jak.... a jutro powiem czy dziala z Nokia CK-15W :) .. i zeby nie bylo... mam 8800 i 8100 ... i cos czuje ze niebawem bede mial tez 9000 Bold.. :)))
[ Dodano: 2008-09-09, 22:17 ]
faktycznie troszke sie muli.. ale mapy juz wywalilem i dodalem PL .. zaraz damy hard reset i zobaczymy jak dalej...
[ Dodano: 2008-09-09, 22:27 ]
po hard reset nadal zamula.. a tak w ogole to chyba wzialem 8100 prezesa zamiast swojej :D .. ale on i tak uzywa teraz 8800 ... :)
Wiek: 24 Dołączył: 21 Mar 2008 Posty: 86 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2008-09-11, 15:56
a u mnie *.0.55 śmiga jak ta lala z polakiem, multimedia nie mulą, map nawet nie zaznaczałem przy instalacji, a z lampką spokój (świeci przy połączeniu i mruga w normalnych okolicznościach ;)
_________________ Odkąd wprowadzono pilota, dzieci stały się nie potrzebne.
a u mnie *.0.55 śmiga jak ta lala z polakiem, multimedia nie mulą, map nawet nie zaznaczałem przy instalacji, a z lampką spokój (świeci przy połączeniu i mruga w normalnych okolicznościach ;)
chyba u kazdego smiga
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum