Bardzo bym prosil o umieszczanie w tym miejscu najnowszych softow do terminala BlackBerry 7290.Pomoze to i mnie i innym uzytkownikom tego forum, ktorzy posiadaja ten model.
Pozdrawiam
Witam Kolegów. Link działa i sofcik też niczego sobie ma tylko małą wadę nie ma języka polskiego ma ktoś może link i mógł by umieścić w tym temacie pozdrawiam.
Dzięki za link ale mam problem bo wgrałem najnowszy soft pobrany ze strony bb (jest tylko w wersji ang) i mam problem tego typu iż gdy (mam sieć w plus gsm i jest wykrywana) dzwonię to automatycznie wybiera numer +49 a nie +48 jak mogę to zmienić?
I jeszcze jest taka sprawa jak mam ustawić Desktop Manager bo jak miałem inny system to nie miałem problemu z połączeniem się wpisywałem 2 razy hasło i dodawałem sobie programy a teraz to się nie pojawia co robię źle?
I jeszcze jest taka sprawa jak mam ustawić Desktop Manager bo jak miałem inny system to nie miałem problemu z połączeniem się wpisywałem 2 razy hasło i dodawałem sobie programy a teraz to się nie pojawia co robię źle?
czy ten screen pokazuje ci to co chcesz, aby wyskakiwało, czy niestety nie wyskakuje?
PS daj więcej informacji, stary system, nowy system itp.. i w innym temacie
W sumie mam tylko jedno może dwa pytania... Czy soft z 7290 pasuje do 7280 ? Czy warto instalować soft ze strony blackberry.com oznaczony jako soft operatora Orange ? Akurat mam sim-a w Orange więc jak by był język PL to super... Boję się tylko że będą jakieś chore dodatki orange.
Drugie pytanie... Czy używa ktoś większej wersji baterii do blackberry ? Standardowo jest chyba 900mAh a opcjonalnie 1600, jestem ciekaw ile dodatkowo daje to czasu użytkowania sprzętu przy pisaniu wiadomości.
Witam
Mam taki problem. Posiadam BB 7290 z ERY i nie jestem w stanie zainstalować, żadnego innego OS-a niż tego oryginalnego ze strony ery. Po ściągnięciu i zainstalowaniu nowego OS-a ze strony BB w module dodawania aplikacji, nie pojawiaja mi sie zadne aplikacje, jedynie co moge, to dodac nowe pliki .alx i .ali ktore dodaje bez problemu, wiec z komunikacja nie ma problemu. W kazdym badz razie nie mozna, lub nie potrafie wgrac innego OS-a.
Prosze o pomoc osoby wtajemniczone i z gory dziekuje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum