Niestety, ale w Blackberry nie można odbierać rozmów... Taki minus, ale szybko o nim zapomnisz, kiedy popatrzysz na duży wyświetlacz i klawiaturę QWERTY!
//Edit: To oczywiście taki żołnierski żarcik!
Ostatnio zmieniony przez Jazux 2008-02-08, 14:05, w całości zmieniany 1 raz
Ober18 Gość
Wysłany: 2008-02-05, 12:07
Jazux napisał/a
Niestety, ale w Blackberry nie można odbierać rozmów... Taki minus, ale szybko o nim zapomnisz, kiedy popatrzysz na duży wyświetlacz i klawiaturę QWERTY!
lewusek
Wysłany: Wczoraj 23:44: OS z polskim językiem do 7290
Witam!
Jestem nowym użytkownikiem a Blackberry mam od wczoraj jednak jestem wniebowzięty ale do tematu. Otóż instalowałem do jeżynki sudoku i wyskoczył błąd: DEVICE ERROR 400. Panika 30 sec ale myśle pewnie ne jestem pierwszy i znalazłem odpowiedź. Więc wgrywam nowy soft lecz polskiego języka nie ma:-( soft najnowszy ze strony blackberry.com Wiec moze ktoś wie gdzie znajde soft z polskim językiem do 7290?? Bo ja szukam już godzine i nigdzie nie moge znaleść
Noko83
Wysłany: Dzisiaj 8:39:
Witam.
Oto link do softu który posiada Polski język - sam go używałem:
lewusek
Wysłany: Dzisiaj 15:15 :
Dzięki wielkie Noko83. Wszytsko chodzi jak należy jedyny mankament to to że trzeba zmienić przy wybieraniu numeru z +49 na +48 ale to na tym forum już znalazłem Dzięki wielkie pzdr
Witam,
jestem nowy , od razu zapewniam ze przeczytalem FAQ i art, na forum o upgradowaniu :).
Mój problem polega na tym, że mam 7290 ze zdjetym smilockiem, ale wciaz mam jezyk angielski w menu. Czyszcze telefon, laduje od poczatku, i nigdzie nie widac mozliwosci by wsadzic jezyk polski. Bardzo potrzebuje polskiego menu. Dodam, że telefon byl kupiony w vodafone. PROSZE POMÓŻCIE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum