BIS to nieograniczony i nielimitowany dostęp do poczty e-mail, maksimum 10 kont.
Jest to podstawa dla BlackBerry - takie raison d'être
Najniższy koszt jest w Orange - 24,28 brutto.
Nie musisz korzystać z tej usługi, jeśli masz ochotę na mailowanie możesz zainstalować np. Logic Mail, jednak jest ona bardzo przydatna i uzależniająca.
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
damian321
BlackBerry: BRAK
? Majac wykupiona usluge BIS, nie placi sie za przegladanie sieci przez przegladarke, ani za sciaganie map np, google map, za wysylanie i sciaganie maili tez dodatkowo sie nie placi. Ja w kazdym razie nic dodatkowo nie place. Mam BIS w PLUS-ie
Pozostali placa?
? Majac wykupiona usluge BIS, nie placi sie za przegladanie sieci przez przegladarke, ani za sciaganie map np, google map, za wysylanie i sciaganie maili tez dodatkowo sie nie placi. Ja w kazdym razie nic dodatkowo nie place. Mam BIS w PLUS-ie
Pozostali placa?
Pytam bo ja mam w Orange i powiedzieli mi tam, że Bis jest tylko do maili, że na czas ich ściągania zmienia się APN. Natomiast gdy korzystam z przeglądarki czy GG czy map to płacę za pakiety. Ale tego nie jestem w stanie sprawdzić bo nie mam wglądu do rachunków.
prawda jest taka, ze konsultanci niewiele wiedza o BIS-ie;(. Nie wiem co Ci powiedziec. W plusie sie nie placi. Rbuzz ma chyba BIS-a w ORANGE-u. Spytaj sie go.
Zaraz Panowie o czym wy mówicie?
BIS to niegraniczony,stały dostęp do POCZTY !!! natomiast za www płaci się za pobrane kb.Podobnie jest z gg.BIS dotyczy tylko poczty i koniec.Orwus prawdopodobnie w abonamencie masz do wykorzystania pakiet MB i nie przekraczając go nie doliczają Ci do rachunku pobytu w sieci www.
_________________ BB 8100 soft v4.5.0.69 PL
Profesor Doktor Wiktor Wektor
Panowie,
widze, ze nie wszyscy sa dobrze poinformowani. Ponziej cytat z oferty PLUS-a dotyczacej BIS-a. Dodatkowo przed chwila potwierdzilem to telefonicznie z osoba z PLUS-a, ktora wie co to jest BIS:)))
Oferta iPlus email BlackBerry umożliwia także nieograniczony dostęp do Internetu.
Terminale, na których dostępna jest usługa iPlus email, posiadają wbudowaną przeglądarkę
internetową, która wyświetla strony specjalnie dopasowane do rozmiarów wyświetlacza
telefonu.
damian321
BlackBerry: BRAK
Wysłany: 2008-08-30, 13:11
wow :)
jeszcze się upewnie... :)
może się to niezle oplacac... :)
Nie mieszajmy. W PLUS-ie placi sie dodatkowo tylko wtedy, kiedy korzystamy z roamingu. Jeslu korzystamy z www poprzez terminal, to mamy nieograniczony dostep do netu w cenie uslugi BIS.
Jesli w innych sieciach trzeba za to placic, to szybko trzeba przeniesc Wasze abonamenty do Plusa.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum