jest juz opera 4.1(11320) podobno wersja finalna, tylko cos w nie nie dziala, u mnie nie chodzi zapisywanie plikow na karte sd, a w starej 4.1 beta wszystko smiga. czy u was tez tak sie dzieje???
_________________ BB 8300 os 4.5.0.52 TimItaly official release
Hmm zauważ że wersja do ściągnięcia ze strony Opery jest oznaczona nojrs75.
Czyli bez możliwości operacji na plikach.
Wersja którą ściągnołem wczoraj natomiast 4.1.11313, bez problemu zapisuje pliki.
Może mieli wątpliwości i ostatecznie wycofali mozliwośc zapisu dla bb.
werus
BlackBerry: 8700c
Wysłany: 2008-05-15, 18:37
ja mam problem z opera 3 jak i 4 ponieważ mam firewalla włączonego i pomimo że zewloe aplikacji na wszystko orzy instalacji wyskakuje błąd ze chce się połączyć na co nie zezwala firewall i nei można dokończyć instalacji że mam zobaczyć an stronie operymini jak skonfigurować połączenie tyle ze tam tego nie ma. wiem ze ktośmowił ze opera działa z firewallem tylko JAK?
Ja z kolei mam problem z instalacją wersji 4 beta.
Po wejściu w Desktop Managera w Kreatorze Dodawania Aplikacji, kiedy chcę dodać do zainstalowania OperęMini 4 beta wywala mi następujący komunikat:
Błąd!
Nie znaleziono dodatkowych aplikacji przeznaczonych dla urządzenia
Nie muszę chyba dodawać, że nic się nie instaluje i nie działa
Macie jakiś pomysł co zrobić z tym fantem?
Mam taki sam problem z instalacja czegokolwiek w tym Opery na BB8800. Czy udało sie komuś rozwiązać ten problem ?
najpierw nie chciał wgrać G-Mail ściągnąłem najnowszy soft i tam jest gotowa aplikacja do wgrania. Niestety teraz mam ten sam problem z Opera . Wcześniej bez problemu instalowałem wszystkie aplikacje na 7290.
a ma ktoś Opere 4.1.11313 (4.1 beta), żeby mozna było ściągać pliki przez operę? Na swoim starym SE miałem i mogłem wszystko przez opere sciągać (mp3, filmy i zdjecia). A na BB kompletnie nic nie moge ściągnąć, nawet zdjęcia. BIS/BES nie mam
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum