BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-06-26, 18:23
niektore 7290 tak juz maja ze nie da sie wylaczyc firewalla ;]
np moj xD
na poczatku jak wgrywalem ten policy z bbpolska to byl blad z opera... z avantem tez...
a potem znowu wgralem jakis inny nie pamietam z kad(google --> it policy blackberry jeden z pierwszych od gory) i firewalla dalej nie moge wylaczyc ale operka dziala ;]
btw na 100we gdzies o tym pisalem na forum moze nawet link jest ;p
poszukaj ;) dobrze ci zrobi i moze przestaniesz zadawac pytania o co odpowiedz jest 2 watki nizej ;p
To ma byc jakis plik ? Grrr nie moge znalesc .... i co dalej mam go zaintalowac .. ? sory za moje glupie pytania ale jak juz wspomnialem jestem zielony ...
ITPoilicy nie ma nic do Firewalla! Tutaj pomoże jedna rzecz, której nie zrobisz, bo na 7290 nie da się tego zrobić... Musisz poszukać innego Policy.bin, próbuj, aż zadziała..
BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-06-26, 21:12
maniekes nie sufruje bo ma na koncie -38gr ;]
tu masz mojego policy.bin po ktorym mi ruszyla operka i wszystko inne...
nie mam pojecia z kad go sciagalem, napewno z jakiegos forum o bb ktore jest na wierzchu w googlach ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum