Pewnego dnia był bardzo duży wiatr, i u mnie na działce leżała sobie gazeta i cały czas zwiewał ją wiatr. Wpadłem na pomysł położenia mojego BB 7290 na tej gazecie i... wiatr jej już nie zwiał a ja znalazłem nową funkcje mojego BB-przycisk do papieru.
BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-07-16, 23:41
omg jazux chyba go nie skumales ;]
watpie zeby odpalal ie pod wine ;p
raczej sobie zmienil useragenta po prostu ;p
ps; taka mala refleksja, nie sadzicie ze useragent jest bez sensu bo mozna go sobie zmienic?
np strona jest robiona w 3 wersjach, pod ie ff i opere bo np ie i opera maja jakis bug ktorego nie ma ff, ktos ma opere ale zeby nie robic wiochy zmienia sobie useragenta na ff i ma strone z bugiem ;s
ps2; nie wnikam w bardziej pro metody na sprawdzanie przegladarki i osa ;]
Nieważne czy zmienił tylko useragenta, czy naprawdę używa IE, po prostu nie ma czym się chwalić. IE to program służący do ściągnięcia innej przeglądarki.
IE to program służący do ściągnięcia innej przeglądarki.
Eeee tam, ja mam zawsze Operę na pendrive i jak mam dobry humor to w kompach które mam na warsztacie usuwam wszystkie skróty do IE... ludziska mają później niezłe problemy.
A co do zabezpieczenia przed wilgocią to nic się tak nie sprawdza jak prezerwatywa.
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum