Ja bardzo miło wspominam swój Communicator (9210), przez jakiś czas używałem 9300 i też raczej mi odpowiadała. Właściwie to jedyna linia Nokii której dotykam :) Z E90 nie miałem styczności, ale sądząc po kierunku w jakim zmierza cała linia produktów, to swietny sprzęt (zawsze były pretensje o niską multimedialność, nawet 9500 nie sprostała oczekiwaniom). Wreszcie poprawili zmorę serii - zawiasy. Nie wiem jak się pisze na E90, ja już na 9300 miałem problemy - jak nie ma pożądnie oddzielonych klawiszy to moje duże paluchy wciskają po 2 na raz.
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-08-19, 23:04
hm wyglada fajnie ale z praktycznoscia moze byc gorzej... pozatym to ma symbiana ;p
jak chcesz cos w tym guscie to moze hpc sobie spraw :) np ht jornada 720(sam posiadam, ba zadowolony jestem) 728 albo nec mp900c ;p
tam masz juz WinCe ;p
jakos sie nie moge przekonac do push maili na Nokii.
Mialem kiedys e61 z korporacyjnym mailem Vodafonu, i to byla porazka, na maile trzeba czekac, wysylaly sie one po 5minut albo i dluzej.
Tak wiem wiem, ze e61 to zamierzchla przeszlosc, ale jakos uraza zostala!!
_________________ I've been a weirdo every since the Doc said 'push'...
hm wyglada fajnie ale z praktycznoscia moze byc gorzej... pozatym to ma symbiana ;p
jak chcesz cos w tym guscie to moze hpc sobie spraw :) np ht jornada 720(sam posiadam, ba zadowolony jestem) 728 albo nec mp900c ;p
tam masz juz WinCe ;p
Heh, a ja mam jornade 680. WinCE mnie razil i zainstalowalem sobie linuksa na tym :)
przeciez one wszystkie maja windowsa mobile, glownie chodzi o to ze zamula i nie mozna uzywac do konca jako telefonu, a tym bardziej telefonu do biznesu
win mobile jest dobry do zabawek
PS Ale to tylko moja opinia, i na pewno duzo osob sie z tym nie zgodzi :P
Powiem tak - mam w domu starego NECa (używany głównie do hotspotów i na uczelni) który działa pod kontrolą windows ce 3.0. Gdyby nie ekran (który jest główną zmorą tego modelu) to sprzęt byłby ideałem jeśli chodzi o łatwość obsługi.
BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-08-20, 23:52
D4N napisał/a
Cytat
tam masz juz WinCe ;p
Heh, a ja mam jornade 680. WinCE mnie razil i zainstalowalem sobie linuksa na tym :)
rany 680 to juz przezytek z wince 2.11 i prockiem sh3 :)
tez mam u siebie linka, uzywalbym caly czas gdyby nie to ze baterie zjada mocno ;p
aww to nie jest temar wm vs bb os :p
pozatym symbian jest z niemalze tej samej stajni co windows jesli mnie pamiec nie myli ;)
i zacina sie tak samo, jesli nie bardziej niz wm, telefony symbianowe tez sa do zabawy a nie do dzwonienia :)
ps: prawdziwy biznesmen to se raczej kupi laptopa za 15kafli niz jakis telefonik niewazne jakie majacy wodotryski ;p
edit: tak to prawda w tych hpc nie ma za dobrych wyswietlaczy... ale coz nie ma sprzetu idealnego :)
Wysłany: 2008-08-22, 15:51
D4N napisał/a
przeciez one wszystkie maja windowsa mobile, glownie chodzi o to ze zamula i nie mozna uzywac do konca jako telefonu, a tym bardziej telefonu do biznesu
win mobile jest dobry do zabawek
PS Ale to tylko moja opinia, i na pewno duzo osob sie z tym nie zgodzi :P
Weź do ręki urządzenie z WM, pobaw się nim z miesiać a później pisz. Takie stereotypowe gadanie, że jak Windows to zaraz musi zamulać, możesz sobie w 4 litery wsadzic...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum