Weź do ręki urządzenie z WM, pobaw się nim z miesiać a później pisz. Takie stereotypowe gadanie, że jak Windows to zaraz musi zamulać, możesz sobie w 4 litery wsadzic...
Ktora wersje WM miales na mysli piszac tego posta?
PS OK, przyznaje racje. Nie mialem duzo doczynienia z ta platforma. Juz sie nie bede wypowiadal o WM.
Ej.. Nie czekam na wypowiedzi fanatyków WM, bo ta Nokia nie ma WM, tylko symbiana. Nie oczekuję też wypowiedzi na temat symbiana, bo jaki jest, każdy wie (nie piszcie, że zajedwabisty, albo do niczego, plz!!). Chodzi mi o opinie dotyczące tego właśnie produktu!
Jazux, Ja Ci powiem. Communicator jak Communicator, miałem sprzedałem.
Tak po prawdzie to miałem wszystkie oprócz 9500 nawet 9000 (ale to Ciebie jeszcze pewnie na świecie nie było). I powiem tak, fajne toto jest ale po pewnym czasie i dosyć krótkim nudzi, czy też człowiek dochodzi do wniosku że to nie to. Piekielnie mało na to aplikacji zwłaszcza gier. A przede wszystkim, wydaje mi się że funkcjonalność tych urządzeń nie rekompensuje w żadnym stopniu ich ograniczonej funkcjonalności.
A co do moich, krótkich przygód z tym terminalem, to muszę przyznać, że to chyba jest nie tyle kwestia aparatów co mojej mentalności.
Blackberry też miałem w sumie 6 sztuk i też zawsze sprzedawałem, tyle że zaraz zaczynałem tego żałować, a po sprzedaniu (czy też pozbyciu się communicatora) płakać mi się nie chciało.
finger6
BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-08-22, 20:54
D4N napisał/a
finger6 napisał/a
Weź do ręki urządzenie z WM, pobaw się nim z miesiać a później pisz. Takie stereotypowe gadanie, że jak Windows to zaraz musi zamulać, możesz sobie w 4 litery wsadzic...
Ktora wersje WM miales na mysli piszac tego posta?
PS OK, przyznaje racje. Nie mialem duzo doczynienia z ta platforma. Juz sie nie bede wypowiadal o WM.
Ok, sory, ostatni post o WM.
Miałem SPV e650 z 6.0 i 6.1 (to był standard a nie profesional), miałem HTC TyTn z 6.1 a teraz mam Toshibe G900 z 6.1. Sam w sobie nie zamula. Oczywiście możesz mu nainstalować pełno jakichś lewych aplikacji - wtedy zacznie, ale tak jest w każdym systemie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum