Wlasnie zaopatrzylem sie w GPSa Pentagram pathfinder 3101, niestety jak odpalilem Nav4All na moim 8700g program nie wykrywa mojego gpsa... Ciagle pokazuje ze znalezionych 0 urzadzen. Urzadzenia oczywiscie prawidlowo sparowane.
Ma ktos pomysl jak go przekonac do wspolpracy? Google maps i Wayfinder znajduje go bez problemow.
BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-08-31, 18:26 bb 8800 nawigacja
mam pytanko czy ktoś może w prosty sposób podpowiedzieć mi jak i gdzie zainstalować mapy do 8800 najlepiej darmowe i żeby nie trzeba było korzystać z neta w czasie działania
jestem zielony z tego tematu a mapy by się przydały
map które nie są pobierane z internetu z tego co się orientuje jeszcze nie ma, wszystkie działają w oparciu o ściągnie danych poprzez łączenie się z internetem
map które nie są pobierane z internetu z tego co się orientuje jeszcze nie ma, wszystkie działają w oparciu o ściągnie danych poprzez łączenie się z internetem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum