Wysłany: 2008-02-09, 10:58
Jazux napisał/a
Kurde!!
uż wcześniej zauważyłem, że przy włączona (opcje firewall) mam zcerwoną kłódeczkę... Nie miałem jej przed updatem softu...
Wygląda to na IT Policy, IMO nie powinno mieć związku z softem. W tej chwili jedyną opcją aby to usunąć jest "reset to factory" za pomocą JL_commandera. Niestety trzeba mieć soft 4.3 (ja użyłem bety dla 8100). Ale - można definiować uprawnienia dla aplikacji, i czerwona kłódeczka nie będzie szkodziła... (options/advanced options/application - potem klawisz menu i edit default permissions)
Ech... Gdyby to było takie proste... ITPolicy mam zdjęte.... Uprawnienia mam wszystkie na "Zezwól" Ale przy odpalaniu Wayfindera wyskakuje mi komunikat o FW...
Ja mam instalkę dla blackberry versja 2.1.4 jest ona od Orange'a. Dołączają do 8800 wraz z licencja na 2 lata.
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
Tak ale ta wersja jest chyba 2D, a wersja 3.0 jest już 3D i prezentuje sie ładniej.
A czy z rejestrowałeś już licencje?
jeśli nie to może sie dogadamy?:)
Rejestrowałem. I korzystam z tego więc nie oddam :) A myslisz ze jak bym zainstalował 3.0 to by poszło na tej samej licencji?
Mi się wydaje że chyba pójdzie bo licencja to dostęp do ich servera z którego są ściągane dane.
Mógłbyś podesłać tą 3.0 na maila?
m.ladkowski@usunto.gmail.com (wywal "usunto.")
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
Kurde, jednak ten firewall to była sprawka ITPolicy i... Wayfinder 7 Działa!!! Ale wolę jednak Google Maps, szybciej chodzi i jest bardziej dokładna...
EDIT:
Nie instalujcie Wayfindera 7!!! To jest takie g, że nie chce mi się nawet o tym pisać;
1.: Bardzo kiepska wyszukiwarka
2.: Słaba i nie intuicyjna obsługa mapy
3.: Bardzo zawiły interfejs
4.: Za każdym razem, kiedy zamykam go, wyskakuj mi error i tylko reset..
5.: Jak na płatny program jest bardzo kiepski!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum