BlackBerry: Bold
PIN: 2556EA8F
Wysłany: 2008-06-14, 17:30
marshand napisał/a
Domel napisał/a
Przed wgraniem na SD z tego co zrozumia?em trzeba te mapy najpierw pokonwertowa?.
Witam.
Ale czym skonwertowa? te mapy i w jaki sposób???
Pozdrawiam.
Nie siedze teraz przy kompie ale z tego co widzialem (te? probowalem z tymi mapami) to link do programiku do konwersji nie dziala...
Z nawigacji na BB na razie nie udalo mi si? skorzystac. Garmin wypuscil nowy programik do nawigacji pod BB, ale jak sciagnalem triala to si? okazalo, ?e na polske map nie ma. Na infolini garmina powiedzieli, ?e na razie sa mapy tylko dla itali i USA.
_________________ Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
Ostatecznie się poddałem.
Naviexperta tez już nie lubię- zanim się zastanowił na ponownym przeliczeniem trasy i zanim otworzył mapę, byłem już za miejscem do skrętu.
Jest niezły ale jednak...kupiłem po prostu navigację smartgps 310 ze sklepu za 349 pln... okazyjnie myśle i od razy załadowałem automapę. Jakoś więcej spokoju mam podczas jazdy.Natomiast mój piękny BB przygrywa słodko z mp3 podczas jazdy:)
Czekam aż pokaże się coś ciekawszego do navigacji na nasze kochane BB
jak wgrywam za pomoca DM na BB to: http://linuxtechs.net/kru...9.78/index.html
to mam zainstalowane na BB ale nie mam zadnego folderu zeby wgrac tam mapy. o co chodzi bo nie skumalem do konca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum