BlackBerry: Bold
PIN: 2556EA8F
Wysłany: 2008-07-22, 11:29
Tweedle napisał/a
Hej. I jak udało Ci się to? Pobrałem aplikację na słuchawkę, ale nie wiem skąd pobrać serwer MVS bo chyba jest potrzebny?
Nie. Do tego trzeba zakupić urządzenia które zapewnią komunikację BES <-> centrala
Oprogramowanie nie wystarczy i dlatego na razie nie drążyłem dalej tematu
_________________ Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
BlackBerry: Bold
PIN: 2556EA8F
Wysłany: 2008-07-22, 12:12
Tweedle napisał/a
Zapisałem się na przesłanie informacji w tym temacie. Mamy w firmie centralę VOIP podpietą do centrali PBX. Może to wystarczy
Wątpię. My mamy wszystko w jednym - modułowa centrala panasonica ze wszystkim co się da. Musi być dodatkowe urządzenie które zapewni komunikację na moje oko.
Jak będziesz miał jakieś szczegóły to daj znać. Ja chyba też się zapisywałem na przesyłanie info, ale nic nie dostałem.
_________________ Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum