Zainspirowany jak zwykle szybką odpowiedzią udzieloną nowemu forumowiczowi przez kolegę Jazuxa, umieszczam bardziej formalny temat rozwiązujący problem niektórych użytkowników.
Pyt. Co zrobić kiedy podczas próby dodzwonienia się nasz niedoszły rozmówca słyszy sygnał zajętości ?
Odp. profile>zaawansowane>wybieramy aktywny profil>menu>edytuj>telefon>wyłączamy umieszczoną na samym dole opcję "nie przeszkadzać"
Vernom
BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-05-29, 16:16
Przepraszam, ostatnio kupiłem tzw turbo card(tą od zdejmowania sim-locka) wszystko ładnie, sim działa(Play) sms wysyła i mogę dzwonić, ale nie dochodzą do mnie sms i rozmowy. Posiadam Blackberry 8800, robiłem tak ja pisze na górze ale nadal jest tak samo.
W takim razie może być to wina karty którą kupiłeś - jest na forum już temat lub kilka w którym jest mowa o tych kartach - są z nimi problemy w terminalach Blackberry
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum