HA HA! Chłopcze, wiesz jakie ta gra ma wymagania? Ja nawet nie pomyślałem o ściągnięciu! To ledwo pyka na e61 mojego wujka... (no może "ledwo" to złe słowo, ale nie tak szybko jak CS na wielordzeniowym procku)...
Dzis rano szukajac na chomiku JL'a znalazlem tez wersje niby na 7290 zainstalowalem i wszystko pieknie ladnie ale do czasu ... Po ukazaniu sie ekranu glownego obraz zrobil sie bialy i aby miga na ulamek sekundy po naduszeniu jakiegos klawisza i z gry nici Wie mzoe ktos czy da sie cos z tym zrobic ??
BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-09-05, 22:01
pospiech napisał/a
mopsu napisał/a
Ciesze się :)
szkoda tylko ze na 7290 nie chce sie odpalić....
Dzis rano szukajac na chomiku JL'a znalazlem tez wersje niby na 7290 zainstalowalem i wszystko pieknie ladnie ale do czasu ... Po ukazaniu sie ekranu glownego obraz zrobil sie bialy i aby miga na ulamek sekundy po naduszeniu jakiegos klawisza i z gry nici Wie mzoe ktos czy da sie cos z tym zrobic ??
pozdro
mam ta sama wersje z chomika, poklikaj jakies guziki bo sie menu nie pokazuje ale dziala... ale i tak imo to niema sensu bo to masakrycznie wolno chodzi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum