Wysłany: 2008-08-19, 08:11 Martwe BB. Tylko leda miga.
Zglosili mi juz trzeci przypadek. Nie mam pojecia co oni robia z urzadzeniem. Miga tylko czerwona dioda (powoli) i nic wiecej nie da sie zrobic. Pierwszy taki przypadek mialem jakis czas temu. Pomoglo wyjecie baterii ale na 24h. Czy to jest jakis rodzaj zabezpieczenia ? Wyjecie baterii na pol godzinki nic nie dawalo. Dzisiaj kolejny dyrektor zglosil mi ze nic sie nie swieci tylko leda miga. Ktos wie o co chodzi ?
To akurat częsty przypadek występujący po upadku telefonu.Identyczny przypadek mam w 8100.Po upadku przez około 2 do 4 godzin z wyjętą baterią pomaga.Natomiast w 7130 nie ma tego.Jak walnąłem nim w ścianę potem w podłogę to było OK.
_________________ BB 8100 soft v4.5.0.69 PL
Profesor Doktor Wiktor Wektor
az z ciekawosci trzepne o glebe swoim BB i zaraz powiem czy tez sie tak stalo.
[ Dodano: 2008-08-19, 10:52 ]
ok 4 razy trzepniete z impetem o glebe... nic sie nie dzieje.. dziala normalnie.
?
Alles O.K. ?
Spróbuj przeinstalować softa bez baterii..
spokojnie... mam ich na kilogramy :) jak cos to sie kupi nowe :)
chcialem tylko sprawdzic czy rzeczywiscie taki efekt moze wystapic po upadku bo wiadomo ze "gwiazdorzy" to mi sie nie przyznaja czy im spadl czy nie..
w prawdzie w softowanie to sie jeszcze nie bawilem.. ale po co mam zmieniac oprogramowanie jesli urzadzenie po kilku godzinach samo wstaje ? ja chce znac przyczyne czemu ono tak sie blokuje.. czy to usterka czy jakas kombinacja klawiszy... i nie ma to nic wspolnego z trybem uspienia bo juz zostalo przetestowane przeze mnie i przez kolezanke z HelpDesku. W trybie uspienia BB odbiera maile i w razie odebrania maila leda miga szybko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum