Witam wszystkich.
Mam problem, o jakim jeszcze nie pisaliście. Mam BB9000 Bold i za każdym razem przy wczytywaniu mapki z moich danych BB zadaje pytanie: Czy zgadzam się na udostępnienie danych z karty. Niestety kilka krotnie przy każdej mapie.
Pozdrawiam
witam,też mam ten sam problem jak kolega wyżej.mimo że mam ustawione uprawnienia aplikacji na zezwól to przy wczytywaniu mapy pojawia mi się takie właśnie pytanie,czy ktoś wie czym jest to spowodowane??posiadam bb8800
pzdr
Nie siedzę zbyt głęboko w temacie, ale widzę że się nikt inny nie odzywa - strzelam więc... Firewall???
Pamiętam że podobne problemy były z dostępem do wewn pamięci na 8700 i włączenie/wyłączenie firewalla pomagało (paradoksalnie, przy programie MyAlarm włączenie firewalla likwidowało monity o zezwolenie na dostęp do pliku mp3 z pamięci wewn. ustawionego jako pobudka).
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum