BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-06-02, 21:25
Oj tam. dla posiadaczy kilku jeżynek bez możliwości podłączenia karty pamięci to w ogóle nie ma sensu żeby mapy były wgrane.
A bez bisa lub besa to nie jeżynka, tylko maszyna do wysyłania smsów i dzwonienia.
PS ja mam BISa i za internet płacę. Ale teraz to jakieś groszowe sprawy są. No i Naviexpert lub nav4all pobierają tak mało danych, że można takie opłaty właściwie zignorować.
_________________ Urządzenie blackberry bez usługi blackberry to jak kobieta bez piersi :)
Zrobilem dokladnie jak kolega opisal, wszystko niby dziala, widze mapke google, ktora sobie stworzylem ale nie dziala polaczenie z GPS.
Wchodze w programie w GPS i ciagle pokazuje GPS error - czego to moze byc wina? Jak sprawdzic czy GPS dziala?
Mysle, ze to dlatego, ze nie zlapal fixa. Czekalem 15 min ale nic to nie zmienilo... No nic, dam mu kolejne 15 minut na zlapanie fixa, a potem bede kombinowal co jest nie tak...
Jest jedna sprawa, ktora strasznie denerwuje. Mianowicie - program ciagle pyta o dostep do danych lokalnych i ciagle musze mu dawac na "zezwol". Nawet jak zmienilem w opcjach zeby pozwalal na wszystkie 3 pozycje to i tak program non stop pyta - mniej wiecej 3 razy na kazde przesuniecie mapa ;/
Wysłany: 2008-07-21, 21:25
Testowałem sobie trochę aplikacji, o których wcztałem z forum.
Z tym się beznadziejie jeździ po mieście :)
Bez trówymiar odnalezienie odpowiedniego wjazdu na most to masakra :)
Bardziej się przydaje, żeby znaleźć drogę do domu w środku nocy w lesie po kilku piwach :)
_________________ Urządzenie blackberry bez usługi blackberry to jak kobieta bez piersi :)
Wysłany: 2008-07-22, 14:24
Na tomtomie to wygląda rewelacyjnie :) Nie zastanawiasz się, który to zjazd z ronda masz wybrać, albo te przeklęte mosty.
Paradoksalnie to dobre jest (widok z góry), kiedy znasz miasto, po którym jeździsz :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum