Wysłany: 2008-07-08, 18:56 mam pytanie na temat bb 7730
witam właśnie dzisiaj dostałem blackberry model chyba 7730 bo tak pisze na stacji dokującej do komputera, ale mam problem ponieważ nie mogę go uruchomić, jak podpinam do komputera zaświeca sie czerwona dioda i gaśnie, nie wiem jak uruchomić go proszę o pomoc, i instrukcje ekran jest cały czas ciemny
Ostatnio zmieniony przez uriel 2008-07-08, 22:16, w całości zmieniany 2 razy
pewnie bateria jest całkiem padnięta sprobuj ją naładować ładowarką do motoroli np v3 albo v235 ewentualnie jakąs z podobnymi parametrami.....jeśli nie posiadasz takowej..zainstaluj blackberry desktop software(pobierz ze strony blackberry) zresztą i blackberry desktop jest dużo na forum
Nazwij temat po ludzku.....bo jak na pierwszy teat zalozony przez Ciebie powinieneś sie postarać troszeczke bardziej bo mówia jaki początek taki koniec. A co do włanczania jeżynki to albo czerwoną słuchawką albo u góry masz przycisk tak jak w nokii..
BB tej "generacji" odpala się przyciskiem "słoneczka" pod klawiaturą. Co do czerwonej diody, to albo bateria, czyli podłącz, poczekaj z 10min i kliknij, a jeżeli przez cały czas będzie świecić się czerwona dioda, to znaczy, że problemem jest błąd przy upgradzie. Musisz zrobić wszystko wg. instrukcji zamieszczonej na forum... Poszukaj dobrze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum