Witam!
Jestem użytkownikiem kilku for i jedyne, czego tutaj mi troszeczkę brakuje to system pochwał za posty. :) Tj. ktoś pisze cos potrzebnego i dobrego dajemu mu + ktoś odpowiada na nasze pytane (i odpowiedź nas usatysfakcjonuje ;) ) + itd. :)
Nie wiem czy to jest trudne, ale jest to tylko i wyłącznie propozycja :)
Zapewne chodzi Ci o tak zwane "piweczka" i "pomógł". Mieliśmy to testowo wprowadzone i nie daje to dobrego efektu. Mnożyło się przez to mnóstwo postów które powinny zamiast pomóc odesłać do FAQ lub Szukaj. Dlatego odeszliśmy od tej inicjatywy. W pewnym sensie jest to wyścig szczurów, dlatego zwykłe "dziękuje" jest równie dobrą formą podziękowania.
Lukas mozna coś zrobić z powiadomieniami o PW, które przychodzą na mejla żeby od razu była wyswietlana wiadomośc? Jesli jestem przy PC to nie robi mi to problemu, ale jesli jestem w "terenie" i muszę sprawdzać przez BB to troszkę jest irytujace, najpierw sprawdzam przez aplikację gmail wiadomości (pisze tylko od kogo), a nastepnie muszę wejśc w Operę Mini itd.
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
Domestos vs Cif, Szukałem na php ale nie znalazłem takiej modyfikacji, defaultowo nie ma takiej opcji,
I w sumie nie jestem tak do końca przekonany o takiej formie powiadomienia,
BlackBerry: 8100
PIN: 250C674F
Wysłany: 2008-12-15, 21:19
popieram domestosa. przydałby się taka funkcja, oj przydała. mam w firmie dosyć ostrą politykę jeśli chodzi o prywatne sprawy załatwiane przez służbowego kompa.
nic, trzeba poczekać ;)
_________________ Odkąd wprowadzono pilota, dzieci stały się nie potrzebne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum