_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
lukas, ja mam pewną koncepcję - tylko jak zwykle brak czasu.
Myślałem sobie, żeby zrobić takiego jeżynowego ludka - coś a'la Pan gąbka z naszej klasy.
Chodzi o to, żeby była możliwość dodawania mu czegoś z okazji świąt czy innych okazji (tak jak czapeczka na jeżynce)
No więc konkludując może po prostu ogłosić na głównej konkursa na logo-maskotkę forum.
Na pewno kilka osób by coś zmajstrowało (może nawet ja bym się wziął do roboty) i byłoby z czego wybrać.
O taki mój pomysł :)
Dobry pomysl z ogłoszeniem już też o tym myślałem ale myślałem też o jakimś bonusie dla osoby która by zrobiła najlpesze logo.
I z tym bonusem mam większy problem.
Może jakieś pomysły?
ja sie troszke nie chwaląc znam się na corel draw i adobe i mam juz taki szkic właśnie jeżynka z rękami i z nogami spoko wygląda gdzie mam się zgłosić bo niewiem
Witam.
Ja mam za to pomysł, ale nie potrafię zrealizować.
Mianowicie wymyśliłem coś takiego:
obrazek z dwoma elementami-oba przedstawiają cześć jeżyny ale przepołowionej
pierwsza część stoi - podobnie do obecnego logo a druga leży "miąszem" do góry gdzie zamiast owego miąszu widać klawisze i ekran któregoś z modeli BB( może 8300?) czyli po prostu przedni panel telefonu.
Owe ujęcie aby miało efekt musi punkt widzenia nieco ponad jeżynę, by powstała głębia 3d
i naturalny efekt leżącej odciętej połowy jeżynki:)
wiem że sprawny użytkownik Photoshopa da sobie radę- wystarcza 3 dobre fotki - dwie makro jeżyny i może ze dwie telefonu zrobione pod odpowiednim kątem i światłem.
Postaram się zrobić prowizorkę, by dokładniej zobrazować moja wizje:)
Apeluję serdecznie o nie kombinowanie jeżynek z rączkami i nóżkami, zbyt pretensjonalne. Albo ktoś ma zdolności plastyczne i coś stworzy oryginalnego albo niech zostaje jeżyna. W walce photoshop vs ewolucja 1:0 dla ewolucji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum