Widzi mi się takie logo BB literkowe, w którym pierwsza (lub druga) literka B ma podkreślone P które w sobie zawiera, że niby polskie (Ew BB na niebiesko, a P biało-czerwone). Coś jakby tuning oryginalnego znaczka BB.
Próbowałem to narysować, ale nie bardzo mi wyszło - może czcionka nie taka...
_________________ Zdrajców domem, zaś prawych przytułkiem ojczyzna
hmm nad tym się nie zastanawiałem ale nie wiem czy to jest dobry pomysł łączyć dwie rzeczy.
Chciałbym żeby forum było osobny żyjącym "tworem" rozpoznawanym indywidualnie.
Ja mam taką propozycję (poniżej). Nie wiem czy można używać oficjalnego logo BB (ale forum jest prywatne oraz non-proift, to myślę że nie będą mieli zastrzeżeń).
Wszelkie uwagi i spostrzeżenia mile widziane. Oczywiście wersje są możliwe na krzywe i wszelkie formaty inne.
no to i ja coś dodam.
Mnie też się podoba to pierwsze, tyle tylko, że pobawiłbym się wielkością czcionki (nawet nie wiem czy zwiększyć czy zmniejszy, ale na pewno pokombinować)
No pierwsze zdecydowanie lepsze ale na moje za bardzo się zlewa BB z P i na pierwszy rzut oka czytam BBP olska. Wiecie o co chodzi...? Można by innymi kolorami BB i Polska napisać.
Ale ja jestem dziwny więc się nie przejmujcie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum