pawel123
BlackBerry: BRAK
Wysłany: 2008-08-31, 21:04 kolorowe skórki / skiny na BB 8800
mam pytanie! czy ktoś ma skórkę na BB 8800 taką jaką oferuje w Polsce sklep internetowy www.e-blackberry.pl - mają bardzo fajne wzory - kolorowa folia + tapeta ściśle związana ze skórką. Mam zamiar kupić.....
pawel123, rozumiem, że chcesz się zareklamować i robisz do dosyć dyskretnie, aczkolwiek wolałbym żebyś grał w otwarte karty i poprosił lukasa o możliwość umieszczenia takich reklam (kryptoreklama może sprawić, że ktoś kto kupi skórkę na istylesie i później się dowie, że reklamowałeś się w ten sposób, może już do Ciebie nie wrócić)
No takie przeceny są najlepsze. (znalezione w sklepie do którego prowadził poprzedni link)
_________________ Google i Szukaj to najbardziej obczajeni goscie na tym forum - nie zapomnij zapytac ich, zanim zaczniesz pytac nas...
---
Slownik Ortograficzny (i inne...) - plug-in dla Mozilli i Firefoxa, zainstaluj KONIECZNIE
----------------------------------------------------------
PIN:25561204
RIM 8820
Soft.ver. 4.5.0.69 (92)
Blackberry Enterprise
pawel123
BlackBerry: BRAK
Wysłany: 2008-09-13, 09:53
dzięki, E-blackberry mają tańsze i większy wybór skórek ale..... 9 zł za dostawe to przesada...list polecony na PP to ok 5 zł
mam pytanie! czy ktoś ma skórkę na BB 8800 taką jaką oferuje w Polsce sklep internetowy www.e-blackberry.pl - mają bardzo fajne wzory - kolorowa folia + tapeta ściśle związana ze skórką. Mam zamiar kupić.....
dzięki, E-blackberry mają tańsze i większy wybór skórek ale..... 9 zł za dostawe to przesada...list polecony na PP to ok 5 zł
To prawda ze list kosztuje 5 zł jednak nie chce się rozdrabniać jeszcze na listy.9 zł to koszt paczki!
Jak chcesz oczywiście wysyłkę pomniejsze o 4 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum