unbekannt
BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-04-19, 11:58 Kalendarz
Zobaczcie w swoich fonach bb jak macie wyswietlany kalendarz jako harmonogram bo w innych modelach mialem wyswietlasna terazniejsza date i nastepne dni a w tym co mam teraz tj 7290 tylko data terazniejsza
_________________ BlackBerry 7290
Wersja oprogramowania: 4.1.0.377 pl
BlackBerry: 8300
Wysłany: 2008-04-19, 12:08 Re: Kalendarz
unbekannt napisał/a
Zobaczcie w swoich fonach bb jak macie wyswietlany kalendarz jako harmonogram bo w innych modelach mialem wyswietlasna terazniejsza date i nastepne dni a w tym co mam teraz tj 7290 tylko data terazniejsza
Kalendarz>menu>opcje>pokaż wolne terminy w widoku harmonogramu>zmień opcję na "tak">zapisz
może pomoże, przynajmniej u mnie to działa (co prawda na 8700, ale spróbuj)
poprostu wejdz w kalendarz wcisnij kolko i powinny byc widoki ( u mnie tak jest w 7290 ) i wybierz ten ktory cie interesuje.
pozdro
P.S. Siemka wszystkim forumowiczom xD Jako ze jest to moj pierwszy post na tym forum ( lecz nie jestem tu od dzis ) witam wszystkich goraca i dzieki za to ze jestescie :P bez was neidal bym rady z moim bb xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum