Hmm po założeniu mi blokady na Firewalla przez BB Unite! próbowałem 4rokrotnie zdjąć ją tą metodą i figa!
Na 3 różnych komputerach, wszystko robie dobrze według instrukcji a blokada jak została tak jest....
To sobie miałem internet w moim bb.
Dzięki. Kto próbował tę metodę JL Commanderem zresetować bb i potem od nowa OS wgrać?
Rzeczywiście dezaktywuje się firewall?
Jak sie odwaze, to spróbuję.
Pozdrawiam, marshand.
_________________ "Człowiek to nie tylko mięso i kosci, a także trochę wody.
Tę niezwykłą strukturę napędza duch, który po śmierci żyje dalej"
Mam takie pytanie a propos usunięcie z terminala IT Policy: zrobiłem wszystko zgodnie z informacjami pochodzącymi z forum (chodziło mi głównie o likwidację hasła do terminala). Przy czyszczeniu pamięci urządzenia zobaczyłem komunikat, z którego wynikało, że m.in. zostanie wyłączona usługa BlackBerry. Po wyczyszczeniu rzeczywiście tak się stało. To generalnie nie jest problem, bo mój admin znowu mi włączy BB, ale czy przy ponownej aktywacji nie zostanie na terminal ponownie ściągnięta IT Policy? Czy likwidując IT Policy tak naprawdę nie robi się tego na marne?
ej weźcie mi pomurzcie wczoraj kupiłem ten telefonb bardzo mi sie spodobał ale nie wiem dla czego ale net u mnie nie chodzi i jest tam napisane reqest for administrator to enable your internet service
[ Dodano: 2008-05-26, 18:19 ]
morze jakiś filmik czy co bo nie rozumiem tego jakoś
BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-05-26, 22:17
Cytat
Tak, po aktywacji ITPolicy wróci...
Wtakim razie jeśli na swoim BB chce nadal korzystać z firmowego konta to i tak nie pozbede sie hasła i innych ograniczeń bo po aktywacji wszystkie restrykcje wrócą!!
Sam to sprawdziłem udało mi sie wszystko wszystko wyłączyć ale po aktywacji wszystko powróciło.
pomozcie proboje zdjac policy ale mam problem na etamie desktop managera bo wlaczam kreator ladowania aplikacji wszystko ladnie pieknie i pokazuje mi sie komunikat o tresci "Oprogramowanie BlackBerry Desktop Software nie zawiera oprogramowania dla urzadzenia BlackBerry ktore zostalo podlaczone do komputera. Skontaktuj sie z dostawca uslugi bezprzewodowej lub administratorem..." co to oznacza co z tym zrobic? pomozcie
[ Dodano: 2008-08-31, 13:55 ]
to wina sterow zlych czy cos innego jest nie tak?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum