BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-08-31, 16:59 BB8800
wgralem nowe oprogramowanie zgodnie z w|w instrukcja mam teraz PBr4.2.1_rel138-PL 2.3.0.72-A4.2.1.90 Orange-Poland.exe,wszystko dziala w idealnym stanie z wyjatkiem Mapy
prosze o porade tel. nima simloka JJ warszawa
BlackBerry: 8800
Wysłany: 2008-09-02, 22:43 Re: BB8800
prezesbb napisał/a
wgralem nowe oprogramowanie zgodnie z w|w instrukcja mam teraz PBr4.2.1_rel138-PL 2.3.0.72-A4.2.1.90 Orange-Poland.exe,wszystko dziala w idealnym stanie z wyjatkiem Mapy
prosze o porade tel. nima simloka JJ warszawa
Czesc
A skad wziales OS Orange-Poland .exe ?
Znalazlem z Ery na ich stronie, ale na orange.pl nic nie ma.
ktos pamieta sciezke w jakiej domyslnie Loader trzyma plik backupu urzadzenia przed upgradem OS ? bo pamietam ze pokazal mi informacje o tym ze jakichs danych nie dalo sie 'restore' i ze moge to sobie zrobic pozniej... a ja nie zapamietalem ani lokalizacji ani rozszerzenia i teraz nie moge tego namierzyc.. a widze ze nie wszystkie maile mi odzyskal.. no i z tego co widze to bede musial zrobic jeszcze raz EA.. ale za to pieknie chodzi z zestawem Nokia CK-15W i oprocz tego ze z pozycji zestawu dostepna jest ksiazka adresowa to jeszcze mozna z niej wybierac glosowo :) (chociaz mnie i BlackBerry ciezko dojsc do porozumienia o jakie nazwisko mi chodzi :/ )
[ Dodano: 2008-09-07, 21:19 ]
ok. znalazlem ten plik. zobaczymy czy da rade go przywrocic.. ale na liscie widzialem ze nie robi backupy ITP
werus
BlackBerry: 8700c
Wysłany: 2008-09-11, 18:59
tak jak juz wcześniej pisałem nie mogę wgrac oprogramowania do blackberry na komputer wyskakuje mi taki error
na innym kompie sprawdzałem i działa ale lipa ciągle chodzic do kogośjeśli chce się coś zrobic z telefonem.
wie ktoś co może byc przyczyną i jak ją rozwiązac?
Zrobiłem upgrade softu na z 4.2 na 4.5.0.37 na moim 8310 i nie mam polskiego języka.
Czy ktoś może wie jak to naprawić? Nie mam oczywiście możliwości zmiany języka w ustawieniach...
Z góry dzięki...
chciałam podziękować za to forum, bo dzięki waszym instrukcjom właśnie wgrałam nowy soft :] nadmienić jeszcze pragnę, że moja jeżynka nie namyślała się długo po wszystkim, tzn. jak ją włączyłam od razu wszystko śmigało, nie czakała 10 czy 15 min :] mam nadzieję, że to zdrowy objaw heh
chciałam podziękować za to forum, bo dzięki waszym instrukcjom właśnie wgrałam nowy soft :] nadmienić jeszcze pragnę, że moja jeżynka nie namyślała się długo po wszystkim, tzn. jak ją włączyłam od razu wszystko śmigało, nie czakała 10 czy 15 min :] mam nadzieję, że to zdrowy objaw heh
...raczej zdrowy moje 8800 też jest znacznie szybsze od 8100, nawet po instalacji oSa szybciej się uruchamia.
Sorka za mały offtop
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
aXem
BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-10-28, 16:05
Też mam problem z wgraniem softu .. jestem komplet nym laikiem w pracy z BB , telefon mam od niedawna i chciałem wgrać polski soft na ktorym działałaby opera ...
gdy podłaczam BB 7290 do kompa w DM nie wyszukuje automatycznie uaktualnienia ... usunołem pliki ktore trzeba ale i tak to nie pomogło ... prosze o jakas pomoc
gdy podłaczam BB 7290 do kompa w DM nie wyszukuje automatycznie uaktualnienia ... usunołem pliki ktore trzeba ale i tak to nie pomogło ... prosze o jakas pomoc
...bo to jest do aktualizacji DM'a. Nowy OS znajdziesz tutaj, na forum. Jesli nie wiesz jak zainstalowac to zajrzyj do FAQ.
_________________ BlackBerry 8100 Pearl bez SimLock'a + 1GB
soft v4.5.0.55 bez polaka ^_^
Blackberry 8800 bez Simlock'a + 4GB
soft v4.5.0.55 z polakiem ^_^
aXem
BlackBerry: 7290
Wysłany: 2008-10-28, 16:55
Chyba zle sie wyraziłem ...
postpeowałem według FAQ , soft też mam z tej strony i podczas punktu h tego tutoriala DM nie znajduje nowego softa w BB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum